marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Voyo lanseaza un nou canal online de filme – Voyo Cinema!

De luni, 23 aprilie, Voyo.ro iti ofera un super bonus la abonament – Voyo Cinema – cel mai nou canal online de filme din Romania. Noul canal este inclus in oferta de abonament.

Voyo lanseaza un nou canal online de filme ndash; Voyo Cinema!

Pentru ca tie iti place sa te uiti la filme…multe si bune, sa te relaxezi, sa te distrezi si sa nu iti bati capul prea tare, Voyo lanseaza canalul Voyo Cinema, o selectie de filme special pentru tine, care ruleaza dupa o grila fixa, permanent actualizata. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe sectiunea “VOYO CINEMA”, apoi sa te asezi comod si sa iti vezi filmele preferate. Daca vrei sa vezi un film programat la o alta ora, poti da click pe titlul respectiv si il vezi cand vrei.

Voyo.ro este un site de entertainment complex si mereu in schimbare pentru tine. Aici gasesti filme, seriale, show-uri, emisiuni, sport live si productii exclusive! Ai comedie, actiune, drama, romantism, suspans! Totul intr-un singur loc, cu un singur abonament, fara bataie de cap! Continut pe care il vezi cand vrei, de cate ori vrei si fara pauze publicitare.

Si asta e doar inceputul! Tu alegi! Let’s Voyo!


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies