marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Voyo.ro lanseaza un nou canal online de filme – Voyo Comedy

Voyo.ro lanseaza singurul canal online dedicat comediei: Voyo Comedy. Acesta va fi inclus in abonamentul Voyo.ro incepand de Vineri, 12 octombrie, ora 17:00.

Voyo.ro lanseaza un nou canal online de filme ndash; Voyo Comedy

Voyo Comedy este cea mai la indemana optiune a celor care isi doresc sa mearga la sigur atunci cand cauta o comedie. In grila acestui nou canal se vor regasi cele mai apreciate filme, seriale si show-uri de comedie.  “Schimbul”, cu Jennifer Aniston, “Intrigi parfumate”, cu  Eva Mendes si Meg Ryan  sau “Idila cu dadaca mea”, cu Catherine Zeta-Jones. Iar acestea sunt doar cateva din titlurile din grila Voyo Comedy.

 

In plus, abonatul poate decide ce si cand vrea sa vada, fara pauze publicitare. Printr-un simplu click pe filmul preferat din grila, dar care incepe la o alta ora, abonatul ajunge in pagina de produs si il poate vedea exact atunci cand doreste, de cate ori doreste.

   

Voyo Comedy este inclus in abonamentul Voyo.ro, alaturi de peste 600 de filme, canalul de filme Voyo Cinema, show-uri, emisiuni sau evenimente sportive LIVE si EXCLUSIVE.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies