marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Warner Bros va produce un film despre viata lui Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy. Ce actor crezi ca merita sa-l joace?

Warner Bros a preluat drepturile de productie pentru filmul biografic despre Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy.

Warner Bros va produce un film despre viata lui Hugh Hefner, fondatorul imperiului Playboy. Ce actor crezi ca merita sa-l joace?

Producatorii de la Hollywood se chinuie de aproape 3 ani sa aduca pe marele ecran povestea lui Hugh Hefner. In urma cu 3 ani, proiectul se afla pe masa de lucru a celor de la Universal si Imagine Entertainment. Atunci regizorul Brett Ratner era atasat proiectului in timp ce Hugh Hefner facea lobby pentru ca Robert Downey Jr. sa ajunga in rolul sau.


Revista Hollywood Reporter noteaza astazi ca filmul a ajuns la Warner Bros. care l-a adus pe producatorul Jerry Weintraub (The Karate Kid, National Lampoon's Vegas Vacation) la carma proiectului.


Nu se stie inca distributia, insa in 2010 miliardarul american Hugh Hefner era convins ca Robert Downey Jr. este singurul actor capabil sa il interpreteze pe marele ecran. De altfel, patronul revistei Playboy i-a marturisit exact acest lucru lui Downey Jr: "I-am spus: «Nici macar eu nu as putea sa joc mai bine acest rol»", a declarat Hefner.


Hugh Hefner a infiintat revista Playboy in 1953. Profiturile aduse de compania Playboy Enterprises Inc., specializata in divertismentul destinat adultilor, care cuprinde posturi de televiziune si numeroase contracte publicitare, au scazut in ultimii ani, din cauza competitiei materialelor pentru adulti difuzate gratuit pe internet si a diminuarii veniturilor din publicitate.


Intre timp, actorul american James Franco va interpreta rolul magnatului Hugh Hefner in drama biografica "Lovelace"  un film despre actrita Linda Lovelace, considerata o legenda a filmelor porno. Filmul se va lansa in 2012.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies