marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Week-end de Oscar la Pro Cinema. Patru filme memorabile, pe 25 si 26 februarie

Pro Cinema ofera un weekend de Oscar la finalul lunii, cand in SUA va avea loc si Gala Premiilor Oscar 2017, in Los Angeles. Sambata, 25 februarie si duminica, 26 februarie, 4 povesti exceptionale ii asteapta pe cinefili la Pro Cinema

Week-end de Oscar la Pro Cinema. Patru filme memorabile, pe 25 si 26 februarie
Traieste magia filmului intr-un week-end de Oscar! Pe 25 si 26 februarie, la Pro Cinema!

Weekendul incepe in forta, cu "The Social Network/Reteaua de socializare", de la ora 20:30,  film cu 8 nominalizari si 3 Premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu. Filmul urmareste povestea fondatorului imperiului Facebook, dar si controversele din jurul lui Mark Zuckerberg. Filmul a fost intens laudat pentru scenariul foarte bun scris de Aaron Sorkin si dialogurile inteligente. De asemenea, acesta este si filmul cu care Jesse Eisenberg a devenit unul dintre cei mai cautati actori de la Hollywood.

Filmul care a castigat cele mai multe premii din toata istoria cinematografiei franceze si singurul produs de o tara in care nu se vorbeste limba engleza si care a castigat Oscarul pentru cel mai bun film – “Artistul” (The Artist) in regia lui  Michel Hazanavicius va fi difuzat de Pro Cinema, pe 25 februarie, la ora 23:00.


Scenariul este bazat pe povestea reala a lui Douglas Fairbanks si John Gilbert, doua vedete ale filmului mut ale caror cariere au intrat in declin in momentul cand a aparut filmul sonor. Amandoi actorii au avut roluri sporadice in filme sonor, insa nu au mai avut niciodata succesul pe care l-au inregistrat in filmul mut. De altfel Gilbert a murit de alcoolism la numai 36 de ani, iar Fairbanks a facut infarct, la 56 de ani, din cauza fumatului excesiv.
   

Duminica vor continua povestile impresionante, cu "My week with Marilyn / O săptămână cu Marylin", pe 26 februarie, ora 20:30.Michelle Williams este uimitoare in rolul lui Marilyn Monroe readucand la viata povestea de dragoste dintre ea si iubitul ei secret Colin Clark interpretat de Eddie Redmayne.  Filmul reface zilele in care actrita americana, "sex simbolul secolului trecut", venita la Londra cu iubitul ei, dramaturgul Arthur Miller, se bucura de atmosfera londoneza dupa plecare acestuia. Marilyn Monroe descopera Londra intr-o saptamana idilica cu Colin Clark care era atunci asistent de platou. Laurence Olivier este jucat de Kenneth Branagh iar distributia cuprinde si alte nume prestigioase ca Julia Ormond in rolul lui Vivien Leigh, Emma Watson sau Judi Dench.

Un film clasic, cu 10 nominalizari la Oscar si o statueta castigata, Bugsy prezinta viata Bugsy Siegel in Las Vegas. Din distributie fac parte Warren Beatty si Annette Bening. Filmul va fi difuzat duminica, pe 26 februarie 2017, de la ora 22:30.


Programul filmelor de Oscar pe 25 si 26 februarie, la Pro Cinema!

The Social Network / Reţeaua de socializare, sambata, 25 februarie, ora 20:30

The Artist / Artistul, sambata 25 februarie, ora 23:00

My week with Marilyn / O săptămână cu Marylin, duminica, 26 februarie, ora 20:30

Bugsy / Bugsy, duminica, 26 februarie, ora 22:30


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies