marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Weekend cu mama pe covorul rosu, in premiera la CinemaPRO

Adela Popescu, Medeea Marinescu, Tudor Aaron Istodor, Andi Vasluianu si Gheorghe Dinica se pregatesc sa paseasca maine seara pe covorul rosu de la CinemaPRO, unde cu incepere de la ora 19.30 va avea loc mult-asteptata premiera de gala a filmului Weekend cu mama, pelicula ce marcheaza revenirea regizorului Stere Gulea, dupa o absenta de 11 ani.

Weekend cu mama pe covorul rosu, in premiera la CinemaPRO

Alaturi de actorii si realizatorii filmului Weekend cu mama, o serie impresionanta de vedete si-au anuntat prezenta la premiera de gala de maine seara, in frunte cu Ioan Isaiu, Dana Rogoz, Corina Caragea si Magda Palimariu.

Avandu-i in rolurile principale pe Adela Popescu, Medeea Marinescu si Tudor Aaron Istodor, Weekend cu mama vorbeste in cele 90 de minute ale sale despre puterea iubirii materne si despre felul in care greselile parintilor ajung sa fie platite de copii, totul sub directa indrumare a regizorului Stere Gulea, celebrul realizator al filmului Morometii.

Intre orele 19.00 – 20.30, iubitorii de film romanesc au ocazia sa urmareasca in direct, numai pe cinemapro.ro, premiera de gala a filmului Weekend cu mama.

In premiera absoluta in Romania, CinemaPRO.ro ofera cinefililor din Romania sansa unica de a fi alaturi de: Adela Popescu, Medeea Marinescu, Gheorghe Dinica, Andi Vasluianu si Tudor Aaron Istodor pe covorul rosu, la un eveniment cu totul deosebit: lansarea mult asteptatului film Weekend cu mama, de Stere Gulea.

Vineri, 20 martie, cu incepere de la ora 19.30, pe covorul rosu, in lumina bliturilor si a reflectoarelor, va avea loc la CinemaPRO, premiera de gala a filmului Weekend cu mama.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies