marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginile pe care toti fanii lui Whitney Houston le asteptau de 20 de ani. Primul trailer oficial pentru Sparkle

Ultimul film din cariera lui Whitney Houston, drama musical Sparkle a primit de curand primul trailer oficial. Fanii au fost emotionati pana la lacrimi de ultimele imagini in care apare regretata artista.

Imaginile pe care toti fanii lui Whitney Houston le asteptau de 20 de ani. Primul trailer oficial pentru Sparkle

Pelicula care era anuntata drept marea revenire a lui Whitney la 20 de ani de la succesul The Bodyguard se va lansa in luna august pe marile ecrane.

In ultimul ei film, actrita joaca rolul unei mame ale carei trei fete formeza un grup muzical si se confrunta cu problemele legate de celebritate si droguri. Actiunea peliculei este plasata in Detroit in era Motown.

Sparkle este remake-ul unui film din anii 70, inspirat din istoria grupului The Supremes. In rolul principal, o vom vedea pe Jordin Sparks, devenita cantareata de succes dupa ce a castigat American Idol. Whitney o interpreteaza pe mama personajului principal - o femeie hotarita sa isi vada talentata fiica, o stea a muzicii.


Melodiile devenite celebre in coloana sonora a filmului original revin, in interpretari noi. Producatoarea peliculei spune ca ne putem astepta la surprize dintre cele mai placute: Whitney Houston a inregistrat doua piese pentru acest film.

Howard Rosenman, producatorul executiv al noului film, a realizat si filmul original "Sparkle" din 1976. Acesta a vazut o prima forma a noii pelicule cu cateva zile inainte ca Whitney Houston sa moara. "Am fost uimit de performantele sale actoricesti, (Whitney Houston, n.r.) a fost extraordinara in acest film", a spus acesta.


Jordin Sparks, castigatoarea celui de-al saselea sezon al show-ului "American Idol", joaca rolul principal in acest film despre trei surori care debuteaza in corul unei biserici, devenind ulterior un grup muzical de succes si incepand sa se confrunte cu o serie de probleme personale. Sparkle va face cu siguranta pe multa lume sa planga si apare in cinematografele din toata lumea, in august 2012.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies