marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care va face pe multa lume sa planga. Ultima pelicula in care o poti vedea pe Whitney Houston. Vezi imagini noi din drama Sparkle

Fanii regretatei Whitney Houston asteapta premiera ultimului film al divei, programata pentru aceasta vara.Pana atunci producatorii de la Sony Pictures au lansat noi imagini din drama musical Sparkle.

Filmul care va face pe multa lume sa planga. Ultima pelicula in care o poti vedea pe Whitney Houston. Vezi imagini noi din drama Sparkle

Sparkle este remake-ul unui film din anii 70, inspirat din istoria grupului The Supremes. In rolul principal, o vom vedea pe Jordin Sparks, devenita cantareata de succes dupa ce a castigat American Idol. Whitney o interpreteaza pe mama personajului principal - o femeie hotarita sa isi vada talentata fiica, o stea a muzicii.


Melodiile devenite celebre in coloana sonora a filmului original revin, in interpretari noi. Producatoarea peliculei spune ca ne putem astepta la surprize dintre cele mai placute: Whitney Houston a inregistrat doua piese pentru acest film.

Howard Rosenman, producatorul executiv al noului film, a realizat si filmul original "Sparkle" din 1976. Acesta a vazut o prima forma a noii pelicule cu cateva zile inainte ca Whitney Houston sa moara. "Am fost uimit de performantele sale actoricesti, (Whitney Houston, n.r.) a fost extraordinara in acest film", a spus acesta.


Jordin Sparks, castigatoarea celui de-al saselea sezon al show-ului "American Idol", joaca rolul principal in acest film despre trei surori care debuteaza in corul unei biserici, devenind ulterior un grup muzical de succes si incepand sa se confrunte cu o serie de probleme personale. Sparkle va face cu siguranta pe multa lume sa planga si apare in cinematografele din toata lumea, in august 2012.

Carmen Ejogo, Tika Sumpter si Jordin Sparks, cele 3 actrite care le interpreteaza pe surorile care au cunoscut faima ca staruri, insa au de infruntat problemele cauzate de droguri.


Whitney Houston si Jordin Sparks

 

Carmen Ejogo, Tika Sumpter, Jordin Sparks


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies