marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith nu va juca in "I Am Legend 2". Ce continuari la filme de succes a refuzat starul din Men in Black 3

Fanii filmului "I Am Legend" sunt dezamagiti, dupa ce actorul Will Smith a confirmat faptul ca nu se va mai intoarce pentru sequelul "I Am Legend 2", care ar trebui lansat in urmatorii 2 ani.

Will Smith nu va juca in I Am Legend 2 . Ce continuari la filme de succes a refuzat starul din Men in Black 3

Will Smith isi confirma statutul de star de box-office in aceasta perioada, dupa ce  Men in Black 3 a strans la nivel mondial peste 500 de milioane de dolari, un succes pentru o pelicula care a avut un buget de 225 de milioane de dolari.


Actorul de 43 de ani a primit o sumedenie de oferte pentru posibile continuari de la filme de succes ca I am Legend, Independece Day, Bad Boys, I, Robot, Hancock si evident, al patrulea film Men in Black. Insa, Smith nu pare incantat de idee, pentru ca nu vrea sa fie etichetat ca un actor de sequel-uri.


"Nu vreau sa fiu acel actor cunoscut pentru faptul ca joaca in continuari. Simt ca mai am inca 6-7 ani in care sa fac filme curajoase si nu vreau sa ma plafonez." a spus Smith pentru collider.com

Smith a refuzat categoric sa se reintoarca in I Am Legend 2, dupa ce primul film a avut un final alternativ, care i-ar fi permis eroului sa continue povestea. "Stiu ca producatorii lucreaza la el. Eu nu sunt implicat, dar daca e misto, poate ma voi implica" a spus Smith in urma cu cateva luni pentru BBC News. Intrebat recent daca s-a razgandit si vrea sa reia proiectele, acesta a spus ca cel mai probabil nu va reveni.

Singurul proiect pentru care s-ar razgandi, ar fi Men in Black 4, pentru ca, sustine el "filmul are o baza imensa de fani, dornica sa vada noi aventuri ale personajelor".

Cu atatea oferte pe masa, Will Smith are de unde alege, insa acesta pare sa caute in continuare un rol pe gustul sau. Acesta a marturisit ca a refuzat rolul lui Django, din Django Unchained, unde ar fi trebuit sa joace rolul unui sclav care incearca sa isi salveze sotia din mainile maleficului stapan interpretat de DiCaprio.

"Am fost la un pas sa fiu in film, are unul dintre cele mai bune scenarii pe care l-am citit vreodata. Eram in mijlocul filmarilor pentru Men in Black 3, cand Tarantino vroia sa inceapa proiectul. Nu am avut timp suficient sa stau de vorba cu el si sa inteleg exact ce isi doreste. Asa ca nu am vrut sa stea dupa mine, e un film bestial, cu un scenariu genial" a mai spus Smith, citat de collider.com

Pana va decide daca sau nu va continua unele dintre cele mai de succes filme din ultimii ani, urmatorul sau proiect este After Earth, al carui regizor este M. Night Shyamalan. In film, Smith va juca rolul unui tata, care, dupa un accident, aterizeaza impreuna cu fiul sau pe o planeta extraterestra si incepe sa exploreze taramurile bizare. Filmul urmeaza sa fie lansat in SUA in iunie 2013.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies