marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith nu va mai reveni in rolul lui Robert Neville. Ce a declarat Akiva Goldsman despre posibilitatea realizarii unui sequel pentru I Am Legend

Considerat unul dintre cele mai bune filme din cariera lui Will Smith, I Am Legend a avut un succes de proportii acum sapte ani, cand a fost lansat.

Will Smith nu va mai reveni in rolul lui Robert Neville. Ce a declarat Akiva Goldsman despre posibilitatea realizarii unui sequel pentru I Am Legend

Cu toate ca fanii blockbuster-ului au sperat in acest timp ca va fi realizat un sequel, Akiva Goldsman, unul dintre scenaristii productiei din 2007, a declarat ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt nule.

 

Totusi, aceasta a explicat ca la un moment dat s-a luat in calcul ideea de a se face o continuare si a dezvaluit cateva dintre ideile la care se gandise atunci.



 

"Nu s-a ajuns la punctul in care sa realizam un nou film. Am scris un prequel si un sequel. Aveam un prequel interesant, care incepea odata cu raspandirea virusului, la parada de Ziua Recunostiintei. Apoi urma un alt prequel care ar fi avut loc mai tarziu. Adica chiar cand populatia umana se decima. Apareau niste extraterestrii ciudati in Washington, care includeau si un elefant-mutant care a evadat de la zoo", a afirmat acesta potrivit io9.com

 

In 2007, Will Smith dadea lovitura cu I Am Legend, in rolul lui Robert Neville, un om de stiinta care ramane singurul supravietuitor de pe planeta si se lupta cu creaturile inspaimantoare din New York, dupa ce un virus letal a distrus omenirea. Horror-ul SF a avut un succes colosal si a strans incasari de 585 de milioane de dolari.



 

I Am Legend s-a lansat in 2007 si a fost un adevarat succes de casa: cu un buget de 150 de milioane de dolari, filmul a strans 585 de milioane de dolari.

 

Productia a fost regizata de Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire), iar din distributie au mai facut parte Alice Braga, Dash Mihok si Emma Thompson.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies