marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith revine cu unul dintre cele mai populare roluri din ultimii 15 ani in Men in Black 3: Legatura dintre mine si Tommy Lee Jones este esenta seriei

Peste 2 saptamani Romania va fi invadata de "Barbatii in negru" pentru a treia oara, iar Will Smith revine pe marile ecrane dupa o pauza de 4 ani. La premiera din Berlin a filmului, vedetele au stralucit pe covorul rosu, iar Will Smith si Josh Brolin au fost fermecati de colega lor, Nicole Scherzinger, care a fost ravasitoare intr-o rochie mulata si mov.

Will Smith revine cu unul dintre cele mai populare roluri din ultimii 15 ani in Men in Black 3: Legatura dintre mine si Tommy Lee Jones este esenta seriei

Berlinul a fost invadat de Barbatii in negru, dar si de frumuseti exotice, la premiera Men in Black III, unde au fost prezenti WIll Smith, Josh Brolin, Nicole Scherzinger, dar si modelul Micaela Schaefer.

Daca Nicole Scherzinger i-a impresionat pe toti cu silueta perfecta, intr-o rochie mov Herve L. Leroux, care a atras privirile tuturor celor prezenti la eveniment.


Nicole Scherzinger, in varsta de 33 de ani, a povestit ca desi are un rol mic in film, este foarte entuziasmata de aparitie in producatia mult asteptata. Ea o joaca pe Lilly Poison si va fi un personaj negativ: "Este un rol scurt, dar in care apuc sa fac destule rautati. Eu sunt entuziasamta pentru ca mor in film, spun cateva replici si apoi mor" a spus Nicole la premiera din Berlin, citata de dailymail.co.uk.

 

Nicole Scherzinger la premiera Men in Black 3 din Berlin

Will Smith a creat unul dintre cele mai populare personaje din ultimii ani si revine in pielea agentului J. "Sa continui un personaj dintr-o serie de succes prezinta anumite dificultati,am cautat conceptul perfect pentru al treilea film, cred ca de asta am si asteptat atat de mult pana l-am lansat, au trecut  10 ani de la a doua parte" a spus Will Smith.  In Men in Black 3, pe langa cei doi actori celebri pentru rolurile sale din partile trecute, Will Smith si Tommy Lee Jones, un nou personaj intra in scena, interpretat de Josh Brolin.

 

"Seria Men in Black s-a bazat mult pe chimia dintre mine si Tommy Lee Jones, asa ca recunosc ca ne-a fost frica ca publicul sa nu reactioneze ciudat, dar sincer, Josh Brolin este un actor talentat si extraordinar, n-am simtit nici o diferenta". a mai spus Smith. "Acestea este primul meu film 3D, ma gandeam ca urechile mele vor depasi ecranul, asta era teama mea ca va creste exponential imaginea" a glumit Smith despre primul sau proiect 3D.


A treia parte a filmului,  care are un buget de 200 de milioane de $,  se lanseaza la 15 ani de la debutul francizei. In 1997, Men in Black facea incasari mondiale de peste 580 de milioane de dolari. Barry Sonnenfeld - cel care a regizat si primele 2 parti - a fost la carma filmarilor, in timp ce Steven Spielberg s-a intors ca producator executiv.

Will Smith si Josh Brolin la premiera Men in Black 3 din Berlin

Primele doua filme din serie au avut incasari totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.  Men in Black III se va lansa pe 25 mai 2012 si este unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii.


Men in Black III   aduce pe marele ecran o noua transa de extraterestrii ciudati care sunt porniti sa distruga toti oamenii de pe Pamant, actiune ce il forteaza pe Agentul J (Will Smith) si pe Agentul K (Tommy Lee Jones) sa formeze inca o data o echipa de succes pentru a salva planeta.


Actorul Josh Brolin joaca in film o versiune mai tanara a lui Tommy Lee Jones. Cei doi au mai colaborat cu ocazia filmarilor pentru "Nu exista tara pentru batrani" de fratii Joel si Ethan Coen, insa Josh Brolin a sustinut ca a fost intimidat  sa interpreteze o versiune mai tanara a personajului jucat de Jones. Josh Brolin a povestit ca s-a izolat intr-un hotel din Mexic pentru a exersa modul in care trebuie sa-l imite pe Jones si ca a fost la un pas sa renunte la rol pentru ca nu era multumit de prestatia sa. Din distributie mai fac parte Nicole Scherzinger,  Alice Eve si Emma Thompson.


Will Smith imbraca din nou costumul negru si reintra in rolul agentului J, in al treilea film din seria Barbati in Negru. Noua pelicula are la baza un scenariu a carui idee ii apartine.

Agentii J (Will Smith) si K -Tommy Lee Jones se intorc, la fel de hotariti sa faca fatza provocarilor.. extraterestre.... Cand viata lui K si soarta planetei sunt amenintate, partenerul sau va trebui sa calatoreasca inapoi in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca sunt secrete in univers despre care K nu i-a spus nimic.


Toate ies la iveala atunci cand J face echipa cu tanarul Agent K (Josh Brolin) pentru a-si salva partenerul, agentia si viitorul omenirii.

 

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies