marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith se tine de nepotisme, Jennifer Aniston primeste o stea pe Walk of Fame :)

Stiri recente in comentariul Cainelui din Rezervor

Haley Joel Osment will be back

Actorul pe care vi-l amintiti din The Sixth Sense se intoarce in cinematografie dupa o pauza autoimpusa din 2003 incoace. El a preferat sa-si termine studiile in liniste. In liniste insemnand cu o condamnare pentru conducerea masinii sub influenta alcoolului si posesie de marijuana. Hei, o nimica toata in comparatie cu aventurile lui Lindsay Lohan prin tribunale sau cu anuntul soc al vrajitorului Daniel Radcliffe ca a fost dependent de whisky. Back to Osment, el va aparea in Wake the Dead, o adaptare frankenstein-ista. 

Nepotismele clanului Smith

Dupa ce Jaden Smith s-a ales cu rolul principal din The Karate Kid, unde de fapt cota lui Jackie Chan a atras grosul incasarilor de 350 de milioane de dolari, sotii Smith s-au gandit la un proiect si pentru fiica lor, Willow. Se aude ca ea ar urma sa detina rolul principal intr-un remake al musical-ului Annie (1982). Ce sa zic, nu e rau sa ai parinti vedete la Hollywood. Si, daca va uitati la imagini, o sa ma credeti atunci cand va spun ca ne asteapta o versiune hip hop a lui Annie.

Filme stupide coming soon

Va vine sau nu sa credeti, David Maisel spune ca jocul Angry Birds de pe telefoanele mobile are atatia fani incat succesul filmului pe care el il va produce pornind de la joc este asigurat deja! Propun ca pasarile nervoase din film sa distruga vilele vedetelor din Beverly Hills. Alt joc, unul mult, mult mai vechi, Space Invaders, va sta la baza unei alte pelicule. Jucati-va aici ca sa va convingeti singuri ca Hollywood-ul a ajuns la fundul sacului de idei.

Oprah, posibila gazda pentru Oscaruri

In 2011, organizatorii galei premiilor Oscar au strigat sus si tare ca i-au ales pe Franco si Hathaway pentru ca sa intinereasca evenimentul. Ce n-au anticipat prea bine a fost chimia, zero absolut, dintre cei doi. Asa ca pentru 2012, si-au abandonat ideile avangardiste si au avansat numele lui Oprah Winfrey. Un singur lucru va zic: daca evenimentul va fi prezentat de Oprah, pregatiti-va batistele, femeia e o stoarcatoare de lacrimi. Eu unul deja plang dupa Ricky Gervais si rautatile sale.

Alte stiri pe scurt 

Jennifer Aniston va primi o stea pe Walk of Fame. Nasol, daca o tin asa, la anul pe vremea asta cine o sa urmeze, Justin Bieber?

In America a iesit in cinematografe un documentar despre virtutile stiute si nestiute ale Sarahei Palin intitulat The Undefetead. Alooo, femeia a pierdut alegerile, asta nu se pune?

Animatia Cloudy with a Chance of Meatballs va primi o continuare. Ce va urma? Stormy with Lightning Hotdogs sau Mostly Sunny With Some Pizza Showers?
 


Modifică setările cookies