marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Will Smith sustine boicotarea premiilor Oscar. Actorul a declarat ca nu va veni la ceremonia de decernare pentru ca "nu reflecta frumusetea Hollywood-ului"

Actorul Will Smith a anuntat ca nu va lua parte la ceremonia Oscarurilor, alaturandu-se astfel sotiei sale, Jada Pinkett Smith, care a spus ca boicoteaza ceremonia, scriu BBC News si The Hollywood Reporter.

Will Smith sustine boicotarea premiilor Oscar. Actorul a declarat ca nu va veni la ceremonia de decernare pentru ca nu reflecta frumusetea Hollywood-ului

"Este neplacut sa stai in sala la ceremonie si sa spui ca totul este in regula", a declarat actorul din franciza Men In Black la emisiunea Good Morning America de la ABC News, cu Robin Roberts.
 

"Nominalizarile nu reflecta frumusetea Hollywoodului. Este un cadru regresiv catre separatism, catre lipsa armoniei rasiale si religioase si nu acesta este Hollywoodul pe care vrem sa-l lasam mai departe", a mai spus actorul principal din pelicula Independence Day.


Will Smith interpreteaza in cel mai recent film al sau, "Concussion", rolul medicului american de origine nigeriana care a descoperit ca loviturile in cap in timpul meciurilor de fotbal american au efecte tragice pe termen lung, ducand la aparitia de comotii cerebrale. Multi critici din industria filmului s-au asteptat ca Will Smith, care a fost nominalizat de doua ori la Oscar, sa fie si anul acesta pentru rolul din "Concussion" la categoria cel mai bun actor, scrie BBC News in editia online.


 


Prezent la premiile britanice de televiziune de la Londra, actorul Dustin Hoffman a declarat ca nominalizarile pentru Oscar reflecta un rasism subliminal care exista in intreaga societate americana. Foarte multi actori si vedete afro-americane i-au cerut gazdei ceremoniei Oscarurilor, Chris Rock, sa nu se prezinte la ceremonie si sa boicoteze premiile. Festivitatea are loc in 28 februarie la Los Angeles.

 

 

Sursa: Agerpres
 


Galerie foto


Modifică setările cookies