marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Woody Allen, pentru prima data dupa 12 ani intr-un film neregizat de el. Actorul va fi proxenet intr-o comedie alaturi de Sofia Vergara si Sharon Stone

Woody Allen va juca pentru prima data, dupa mai bine de un deceniu, intr-un film neregizat de el, in comedia "Fading Gigolo", in care va interpreta rolul unui proxenet. Ultima aparitie a actorului in filme a fost in 2006 in filmul regizat de el "Scoop".

Woody Allen, pentru prima data dupa 12 ani intr-un film neregizat de el. Actorul va fi proxenet intr-o comedie alaturi de Sofia Vergara si Sharon Stone

Filmul va fi regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu, si le mai are in distributie pe Sofia Vergara si Sharon Stone, scrie variety.com. "Fading Gigolo" va fi produs de Jeffrey Kusama-Hinte si de compania franceza MK2.


Turturro si Allen vor interpreta rolurile a doi buni prieteni, ramasi fara bani, care decid sa se lanseze impreuna in industria prostitutiei si care atrag din aceasta cauza suspiciunea comunitatii evreiesti in care traiesc. Cei doi isi iau pseudonimele Virgil si Bango, iar personajul jucat de Allen va fi proxenetul personajului jucat de Turturro, care se indragosteste de o vaduva evreica.


Sharon Stone va juca rolul medicului dermatolog al proxenetului care il angajeaza pe Turturro, iar Sofia Vergara va interpreta o alta clienta bogata, plictisita de mariajul ei, care isi doreste o partida de sex in trei, cu personajele jucate de Turturro si Stone. Filmarile vor incepe in aprilie la New York.


Woody Allen a aparut pentru ultima oara in calitate de actor intr-un film neregizat de el, in anul 2000, in comedia "Picking Up the Pieces", regizata de Alfonso Arau. Cineastul american a fost recompensat in luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris".


John Turturro a scris, regizat si produs musicalul "Romance and Cigarettes" si a regizat documentarul "Passione", un film despre radacinile muzicale si influentele din orasul italian Napoli. Turturro a jucat rolul unui scriitor in filmul lui Woody Allen din 1986 "Hannah si surorile ei/ Hannah and Her Sisters".
 


Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies