marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

World War Z: cum a ajuns fiul lui Brad Pitt sa fie zombi in unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

Brad Pitt si Angelina Jolie incearca sa-si implice cat mai mult copiii in proiectele lor, astfel ca in ultima vreme acestia au aparut alaturi de parinti in filmele in care au jucat.

World War Z: cum a ajuns fiul lui Brad Pitt sa fie zombi in unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

Daca Vivienne Jolie-Pitt (4 ani) urmeaza sa apara alaturi de mama sa in Maleficent, Maddox (11 ani) a jucat alaturi de tatal sau in World War Z, unde a avut un rol mic, dar care l-a ajutat sa inteleaga cum e viata din cinematografie.

 

"A avut un rol mic. Copilului meu ii plac astfel de provocari. Maddox interpreteaza un zombie care este impuscat pana la urma. Nu stiu ce spune asta despre ce tip de parinte sunt", a declarat Brad Pitt la premiera filmului de la New York.

 

Desi s-a dovedit a fi un film greu de realizat si toata lumea se astepta sa fie o pata neagra in cariera lui Brad Pitt, Wolrd War Z a surprins in mod placut, majoritatea recenziilor fiind favorabile.


 

 

Ziua Z: Apocalipsa/ World War Z  a inceput ca un roman horror postapocaliptic de Max Brooks, intitulat World War Z: An Oral History of the Zombie War (Razboiul Z, in traducerea romaneasca), scris la persoana intai, narat cei care au trecut prin aceasta experienta. Producatorii Brad Pitt, Dede Gardner si Jeremy Kleiner au citit cartea in versiune gata de tipar si au fot cu totii captivati. “Acum cinci ani nu stiam nimic despre zombie”, spune Brad Pitt. “Acum cred ca sunt expert. Cartea lui Max trateaza subiectul ca pe o pandemie globala, care se raspandeste cam ca virusurile pe care le-am intalnit deja. Ce se intampla apoi cand toate grijile noastre devin futile pe langa acest flagel? Ce se intampla cand structurile puterii si normele sociale dispar? Cum vom putea supravietui?”

 

 

 

Regizat de Marc Forster, filmul spune povestea unui angajat al Organizatiei Natiunilor Unite, interpretat de Pitt, care calatoreste in toata lumea incercand sa opreasca invazia de zombies care distruge omenirea.Scenariul a fost scris de Matthew Michael Carnahan, avand la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" scris de Max Brooks.Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului. Din distributia filmului mai fac parte Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox si Daniella Kertesz.

 

World War Z ajunge si in cinematografele din Romania pe 21 iunie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies