marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Xena, Superman, Dr. Quinn. Ce-au fost si ce-au ajuns

Serialele anilor ’90 au fost o adevarata feerie. Din sticla televizorului ne-au lovit printese razboinice, ne-au aparat semizei virili si ne-au oblojit ranile doctori neinfricati. Putini dintre actorii care le-au dat viata si-au gasit recunoasterea si in pielea altor personaje. Sa aflam, asadar, ce s-a intamplat cu fiecare.

Xena, Superman, Dr. Quinn. Ce-au fost si ce-au ajuns

1. “Dr. Quinn”

Dupa ce Jane Seymour a convins pe toata lumea de calitatile sale doctoricesti, Dr. Michaela Quinn a devenit subiectul a doua filme pentru televiziune. Actrita a spus, pana la urma, stop, a taiat nodul gordian si a plecat catre alte zari: “Smallville”, “Wedding Crashers” sau “Castle”. Nu cine stie ce realizari, ar spune rautaciosii.


2. “Hercule”

Kevin Sorbo
n-a avut o cariera fulminanta dupa “Hercule”, dar un lucru a facut sigur: a imbatranit. Asta in timp ce mai juca prin cateva filme de actiune, cum ar fi continuarea la “Walking Tall” sau parodia “Meet the Spartans”. A mai fost invitat in seriale ceva mai cunoscute, ca “The OC” si “Two and a Half Men” si… cam atat.


3. “Tanarul Hercule”

Pentru ca atunci cand batranul Hercule incepe sa faca riduri iti trebuie tanarul Hercule… Si, evident, la fel de tanarul actor: Ryan Gosling. Care dupa acest rol a inceput sa faca mare valva pe la Hollywood: a jucat cu Denzel Washington in “Remember the Titans”, “The Notebook”, “Half Nelson” - film nominalizat la Oscar si “Blue Valentine” - nominalizat si el la Oscar 2011.

4. “Xena: Printesa razboinica”

Pe cat de tare a lovit Lucy Lawless cu personajul ei pseudomitologic, pe atat de putin s-a facut remarcata in alte productii. Xena a devenit mamica de doua ori, a aparut in “Battlestar Gallactica” si recent in “Spartacus: Blood and Sand”.

5. “Lois si Clark: Noile aventuri ale lui Superman”

Dean Cain
a trebuit sa se bata cu insusi Hercule, adica cu Kevin Sorbo, pentru rolul lui Clark. Dupa ce s-a jucat de-a Superman, a trecut la lucruri profane: “Las Vegas”, “Hope and Faith”, dar a produs si show-ul “Ripley’s Believe It or Not”.

Acelasi film, alt personaj. Dupa ce a jucat-o pe Lois, cariera lui Teri Hatcher a luat un oarecare avant si devenit una dintre fetele Bond in “Tomorrow Never Dies”. Insa avea sa mai astepte pana la adevaratul hit: un rol in “Desperate Housewives”.

6. “Saved by the Bell”

Dustin Diamond
, aka Screech, nu a reusit sa scape niciodata cu adevarat de imaginea personajului care l-a facut celebru. Poate doar atunci cand a aparut o caseta porno cu el. In rest, s-a tinut mai mult de wrestling si de comedie decat de actorie.

Mark-Paul Gosselaar, Zack pentru necunoscatori, a reusit sa obtina un rol bunicel in “NYPD Blue” si recent in “Raising the Bar”, dar nu s-a bucurat de un succes rasunator.

Mario Lopez, Slater in serial, s-a facut remarcat mai mult ca entertainer: a aparut in “Dancing with the Stars” si a prezentat “America’s Best Dance Crew” la MTV. Printre altele.

Tiffani Thiessen sau Kelly Kapowski a ajuns dintr-un serial de succes in altul: “Beverly Hills, 90210”, si-a incercat norocul ca producator si regizor, a jucat in mai multe filme de televiziune si in seriale. Nimic sa ne dea pe spate.


7. “Quantum Leap”

Scott Bakula
, in rolul lui Sam Beckett, ne plimba prin timp si spatiu, incercand sa ne convinga ca el l-a invatat pe tanarul Donald Trump cum se fac afacerile si pe Michael Jackson celebrul dans “moonwalk”. A fost atat de convingator, incat a ramas la roluri de televiziune. Cel mai recent dintre ele, Terry in “Men of Certain Age”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies