marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Yes Man - Un cuvant poate schimba totul", filmul preferat de romani!

Comedia, "Yes Man - Un cuvant poate schimba totul", s-a clasat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend-ul trecut, cu incasari de aproape300 000 de lei .


Yes Man - Un cuvant poate schimba totul , filmul preferat de romani!

Actori Relationati

Filme relationate

Filmul are la baza povestea unui barbat negativist Kevin , rol jucat de Jim Carrey ,care isi propune intr-o zi sa spuna doar "Da". Decizie care ii schimba total existenta, avand consecinte nebanuite.


Pe locul al doilea in preferintele romanilor s-a clasat, "Bolt", cu incasari de peste 130 000 lei. Lungmetrajul animat "Bolt", produs de Walt Disney Feature Animation, prezinta aventurile cainelui Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, care este transportat din greseala la New York. Ajutat de doi prieteni, un hamster si o pisica, Bolt descopera gustul realitatii si faptul ca nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.


"Bolt" este urmat in box office de pelicula "Australia", care a atras 4517 spectatori in salile de cinema din Romania si a adus incasari de aproape 83.000 de lei.

Pelicula, in regia lui Baz Luhrmann, cu Hugh Jackman si Nicole Kidman in roluri principale, prezinta povestea lui Sarah (Nicole Kidman), o aristocrata care mosteneste o ferma de vite, cu putin timp inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies