marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zac Efron a isterizat mii de fani la MTV Movie Awards: actorul din comedia Neighbors a oferit momentul serii

Fanele lui Zac Efron s-au isterizat la gala MTV Movie Awards. Actorul de 30 de ani a oferit momentul serii si a ramas la bustul gol, fiind ajutat de colega sa, Rita Ora. In aceasta vara, actorul isi va lansa o noua comedie, Neighbors, care se anunta a fi indecent de amuzanta.

Zac Efron a isterizat mii de fani la MTV Movie Awards: actorul din comedia Neighbors a oferit momentul serii


Zac Efron si-a etalat muschii la MTV Movie Awards. Dupa ce a primit trofeul pentru Best Shirtless Performance din The Awkard Moment, Zac Efron a ramas fara tricou, dupa ce Rita Ora i l-a rupt de pe el. Fanele au inceput sa tipe de bucurie, actorul fiind unul dintre starurile cu cele mai lucrate corpuri din industrie.

 

 

 

Momentul a fost unul dintre cele mai populare si in social media, dar si in presa tabloida. Dupa gala, Zac Efron i-a multumit frumoasei  Rita Ora printr-un mesaj pe Twitter: "Multumesc pentru incredere, nu as fi avut curaj sa fac singur acest moment" a scris Zac Efron pe Twitter.

 

In mai, il puteti vedea pe Zac Efron intr-un film intens asteptat. Vara asta, Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt pusi pe fapte mari in comedia Neighbors. Noul trailer e plin de scene deocheate, insa criticii par sa iubeasca filmul, tinand cont de notele bune si recenziile favorabile primite. Primele pareri sunt pline de laude, pe Rotten Tomatoes avand un scor de 100%, cu 11 recenzii pozitive si nici una negativa, insa ramane de vazut daca situatia va fi la fel dupa ce se lanseaza si il vor vedea mai multi cinefili.

 

 

In Romania, Neighbors are premiera in cinematografe incepand cu 16 mai si este distribuite de RoImage. Regia ii apartine lui Nicholas Stoller, cel care a semnat regia pentru alte doua comedii celebre ca Forgetting Sarah Marshall sau Get Him To The Greek.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies