marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Ghostbusters 3”, gata de filmare

Dupa ce producatorii seriei „Ghostbusters” au anuntat ca va fi lansat si cel de-al treilea film, fanii au asteptat cu nerabdare sa afle care va fi subiectul acestuia. Au existat o multime de zvonuri referitoare la noile personaje, dar si la felul in care va evolua aventura celor trei „vanatori de fantome”. Scenaristii au gasit raspunsul la toate aceste intrebari, dar inca nu dau detalii semnificative.

„Ghostbusters 3”, gata de filmare

Scenariul celei de-a treia parti a seriei este gata, iar, dupa cum spune regizorul Ivan Reitman, protagonistul Bill Murray este singurul care trebuie sa-l mai citesca: „Avem un scenariu forte bun, dar trebuie sa-l citeasca si Bill. Inca nu l-a citit. Au existat tot felul de zvonuri ca l-ar fi citit si nu i-a placut. Nu a citit nimic.”

S-au stabilit si detaliile legate de casting. Pana acum, se stie ca Sigourney Weaver va aparea si in acest film. De asemenea, toate personajele de la inceput vor fi prezente si de aceasta data. Regizorul a tinut sa mai mentioneze ca vor aparea si personaje noi si crede ca partea a treia va fi cea mai reusita.

Casa de productie intentioneaza sa inceapa filmarile anul acesta, in luna mai. Potrivit acestor date, filmul va ajunge in salile de cinema in 2012, dupa 22 de ani de la aparitia celei de-a doua parti.

Povestea celor trei oameni de stiinta, fosti profesori la Universtitatea New York, care isi deschid o afacere pentru a elimina fantomele din oras a fost pe placul multor pasionati de mistere. Fenomenele „poltergeist” nu vor lipsi nici in noua productie. Ramane de vazut daca cei trei profesori trazniti vor mai fi nevoiti sa o salveze pe prietena lor, Dana, care mereu intra in conflict cu fantomele.

Primele doua filme s-au bucurat de un mare succes. Au primit nominalizari la Oscar si la Globurile de Aur. Totodata, incasarile au fost si ele pe masura. „Ghostbusters 1” a avut incasari de peste 2.000.000 de dolari in primul weekend de la lansare, o suma impresionanta pentru acel an, 1984.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies