marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

„Kung Fu Panda” castiga batalia din box-office-ul american

Nu te pune cu un panda care stie kung fu! Sau care incearca; pentru ca, daca in materie de arte martiale mai are de invatat, in ceea ce priveste box-office-ul, “Kung Fu Panda” i-a invins, in numai trei zile, si pe Sarah Jessica Parker si pe Indiana Jones. Noua productie Dreamworks, care spune povestea lui Po, ursuletul Panda care viseaza sa devina un luptator temut de kung fu a aterizat” direct pe locul intai in box-office-ul american, dupa primul weekend in care a rulat in cinematografele din SUA.

„Kung Fu Panda” castiga batalia din box-office-ul american
Po a depasit asteptarile distribuitorilor, care prezisesera incasari de 40 de milioane de dolari, reusind sa scoata 60 de milioane din buzunarele americanilor, devenind a treia cea mai de succes lansare a DreamWorks Animation, dupa “Shrek 3” (122 de milioane de dolari in primul weekend) si “Shrek 2” (108 milioane de dolari). Noi mai avem de asteptatpana pe 4 iulie pana la intalnirea cu Po.

Noua comedie a lui Adam Sandler, “You Don’t Mess with the Zohan”, in care actorul interpreteaza un soldat-israelian-devenit-hair-stylist in New York, s-a clasat pe locul al doilea in competitie, cu 40 de milioane de dolari incasati.

Dupa numai o saptamana in fruntea box-office-ului din SUA, Sarah Jessica Parker pierde teren si cade tocmai pe locul al patrulea cu comedia romantica Sex and the City”. Adaptarea dupa celebrul serial o duce mai bine insa in Europa, unde, pentru ca a ajuns mai tarziu, inca se afla in fruntea preferintelor.

Indiana Jones a “obosit” si a mai coborat un loc in top, ajungand pe pozitia a treia.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies