marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zmeura de Aur pentru Sex and The City 2 sau pentru The Twilight Saga: Eclipse? Tu care crezi ca merita?

Pe langa celebrele Globuri de Aur si Oscar exista o categorie de premii asteptatde public foarte mult dar nu si de Hollywood. Este vorba, binenteles, de premiile Zmeura de Aur care isi vor anunta nominalizarile pe 24 ianuarie, cu o zi inaintea anuntarii Oscarurilor.

Zmeura de Aur pentru Sex and The City 2 sau pentru The Twilight Saga: Eclipse? Tu care crezi ca merita?

articole relationate

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I

Conform Los Angeles Time din lista nominalizarilor la cel mai prost film din acest an a scapat la mustata "Burlesque" dar a plusat pentru cea mai proasta actrita intr-un rol principal Christina Aguilera. Conform surselor la cel mai prost film al anului 2010 vor concura: "The Bounty Hunter”, “Clash of the Titans”, “The Expendables”, “Grown Ups”, “Jonah Hex”, “Killers”, “The Last Airbender”, “Little Fockers”, “Sex and the City 2”, “The Twilight Saga: Eclipse”, “Vampires Suck” si “Yogi Bear.”

In acest an a fost stabilita si o noua categorie: cel mai prost film 3D la care se pare ca vor concura “Piranha 3D,” “The Nutcracker in 3D” si “Resident Evil: Afterlife.”

Anul trecut Sandra Bullock a reusit o performanta greu de egalat: a luat si Zmeura de aur dar si Oscarul, e adevarat pentru doua filme total diferite - pentru All About Steve a luat Zmeura de aur si pentru The Blind Side Oscarul. Surprinzator a fost faptul ca ea chiar a venit sa ridice premiul insotita de un carucior in care a adus dvd-uri pentru toata lumea cu filmul All About Steve.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies