marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zoe Saldana pregatita sa inceapa filmarile la Avatar 2

Inca de acum doi ani cand regizorul James Cameron a anuntat ca va continua aventurile din Avatar cu partea a doua fanii se asteptau ca pregatirile filmului sa fie lungi. Nu deagaba Cameron a lucrat 12 ani la prima pelicula lansata in 2009. Dupa ce Sam Worthington si Sigourney Weaver au declarat ca au vorbit deja cu regizorul a venit si randul lui Zoe Saldana sa vorbeasca despre intoarcerea in rolul lui Neytiri.

Zoe Saldana pregatita sa inceapa filmarile la Avatar 2

"Nu pot sa spun foarte multe lucruri despre sequelul de la Avatar. Astept sa incepem filmarile. Mi-am facut deja bagajele" a povestit actrita care filmeaza in aceste zile Star Trek 2  unde joaca alaturi de o distributie impresionanta: Zachary Quinto, Chris Pine, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban si Benedict Cumberbatch, cel care face furori in serialul Sherlock Holmes, produs de BBC.

 

Cameron a mai declarat in trecut ca "Avatar 2" se va concentra pe viata subacvatica a luxuriantei planete Pandora si va contura in continuare portretul civilizatiei Na’vi. Asa cum s-a intamplat si la alte trilogii, precum "Matrix" sau "Piratii din Caraibe", cele doua continuari pe care James Cameron  le  planuieste vor fi  scrise impreuna, ca un tot unitar, si probabil vor fi si produse impreuna. Avatar 2 se va lansa intre 2014 si 1016.


"Eu scriu al doilea si al treilea film impreuna. Ambele vor avea actiunea pe Pandora si vom vedea oceanele de pe planeta, pe care nu le-am vazut pana acum. E un ecosistem pe care mor de nerabdare sa-l creez. Va fi spectaculos. Al doilea film va reduce putin perspectiva: in loc de padurea tropicala, o sa se concentreze doar pe lumea subacvatica", a explicat Cameron.

Starul din prima parte, Sam Worthington a vorbit  toamna trecuta despre stadiul in care se afla continuarea de la Avatar :

"Jim ( n.r. James Cameron) mi-a spus despre ce este vorba, ce a planuit sa faca. Este grandios. Jim nu vrea sa dezamageasca pe nimeni si nu va lansa o continuare doar pentru ca poate sa faca acest lucru. Acum si-a acordat un ragaz pentru a scrie o enciclopedie mare, un precursor al termenilor din primul film Avatar, tocmai pentru a reintra in aceeasi stare de spirit si a reintra in acea lume fantastica.", a spus actorul australian.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies