marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Zorro Reborn: Gael Garcia Bernal este justitiarul razbunator al viitorului intr-un mega proiect al celor de la 20th Century Fox

Actorul Gael Garcia Bernal este noul Zorro. Daca credeati ca s-a spus totul despre legendarul erou mascat Zorro, va inselati. Spadasinul mascat se intoarce in 2014  pe marile ecrane destul de schimbat fata de viziunile clasice in productia celor de la 20th Century Fox - Zorro Reborn.

Zorro Reborn: Gael Garcia Bernal este justitiarul razbunator al viitorului intr-un mega proiect al celor de la 20th Century Fox

Mexicanul de 34 de ani Gael Garcia Bernal este succesorul lui Antonio Banderas pentru a-l intruchipa pe Zorro, scrie Empire Magazine.

 

Actorul nominalizat la premiile BAFTA, este cunoscut pentru rolurile din filmul lui Pedro Almodavar, La mala educación (2004) si cel al lui Alejandro González Iñárritu -  Amores Perros (2000).
 


De aceasta data nu vom mai avea o varianta clasica a eroului de capa si spada. Actiunea este plasata intr-un viitor  post apocalitic iar Zorro va fi un justitiar animat de dorinta razbunarii, intr-o poveste western cu ecouri venind dinspre Sergio Leone dar si No Country for Old Men.


20th Century Fox sunt studiourile producatoare, iar filmul are un scenariu semnat de Lee Shimpman si Brian McGreevy, insa in acest moment inca se mai cauta un regizor.


Ultima data cand personajul lui Zorro a aparut pe marile ecrane a fost in 2005, in  filmul The Legend of Zorro, cu Antonio Banderas, produs de Sony. Filmul a avut incasari de 142 de milioane de dolari si nu a strans prea multe aprecieri pozitive fata de The Mask of Zorro (1998) care a facut incasari de peste 250 de milioane de dolari. 


In acelasi timp, cei de la Sony planuiesc si eu nou film cu Zorro, inspirat de romanul "Zorro" scris de Isabel Allende.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies