marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jared Leto: rolul pentru care s-a infometat 20 de zile i-a adus primul Glob de Aur din cariera. Sacrificiile pe care le-a facut in primul sau film din ultmii 6 ani

Sacrificiile pe care Jared Leto le-a facut pentru rolul din Dallas Buyers Club nu au fost in zadar, starul fiind recompensat cu primul Glob de Aur din cariera pentru cel mai bun actorul in rol secundar intr-un film.

Jared Leto: rolul pentru care s-a infometat 20 de zile i-a adus primul Glob de Aur din cariera. Sacrificiile pe care le-a facut in primul sau film din ultmii 6 ani

Jared Leto a fost unul dintre starurile anului 2013, sacrificiile pe care le-a facut pentru rolul din Dallas Buyers Club fiind absolut impresionante. La 42 de ani, membrul formatiei 30 Seconds to Mars a uimit pe toata lumea datorita interpretarii din filmul despre lumea bolnavilor de SIDA despre care lumea nu vrea sa vorbeasca si astfel ca a fost recompensat cu primul Glob de Aur din cariera.


"As vrea sa clarific ca nu am folosit nimic fals, vreo proteza, in film. Mi-am epilat tot corpul, inclusiv sprancenele, dar si alte zone. Nu am facut un film de 6 ani pana a aparut aceasta productie. Este o onoare sa revin si sa primesc aceasta iubire din partea voastra. Este impresionant. Multumesc fanilor pentru inspiratie" a spus Leto. 

 


Jared Leto a reusit sa socheze pe toata lumea cu transformarea sa pentru a interpreta rolul unui transexual bolnav de SIDA in pelicula Dallas Buyers Club, in care joaca alaturi de Matthew McConaughey.


Actorul de 41 de ani a povestit pentru EOnline chinurile prin care a trecut si regimul drastic pe care l-a urmat, dupa ce a socat pe toata lumea la filmari cu silueta sa scheletica, Leto ajungand sa cantareasca doar 50 de kilograme.

 


"Practic nu am mancat nimic, foarte putin. Am slabit 13 kilograme. Cred ca la finalul regimului, cantaream 52 de kilograme. Am mai slabit si pentru alte roluri, dar niciodata atat de mult si atat de drastic. Insa am simtit ca acest rol merita un astfel de angajament. Mi s-a schimbat modul in care mergeam, in care vorbeam si in care ma simteam. Ajunsesem foarte fragil si nesigur, la fel cum se simte si personajul meu" a spus Leto.


In urma cu cateva luni, Jared Leto i-a socat pe fani dupa ce au aparut in presa imagini de la filmarile peliculei. Slab si cu sprancenele complet rase, actorul era complet transformat. Acesta a vorbit intr-o emismiune tv despre sacrificiile sale, declarand ca: "Nu am mancat de 21 de zile".

 


Inspirat de fapte reale, filmul prezinta povestea lui Ron Woodroof (Matthew McConaughey), un electrician din Texas diagnosticat cu SIDA, caruia medicii i-au mai dat doar sase luni de trait, dar care incepe sa faca trafic cu medicamente alternative, pe care le aduce fraudulos in Statele Unite pentru a se ajuta pe sine, dar si pe alti pacienti bolnavi de SIDA. Ron Woodroof a reusit sa traiasca ani suplimentari, insa a intrat in "coliziune" cu politica dusa de U.S. Food and Drug Administration, care nu dorea sa aduca in tara acele medicamente.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies