Ads by IBU ProTV

8,2 grade Richter (2004)

Nature unleashed: Earthquarke

(3 voturi)
9.8/10

Sinopsis: Josh, un inginer cu o reputatie foarte solida, este solicitat de compania la care lucreaza sa inspecteze...

Sinopsis

Josh, un inginer cu o reputatie foarte solida, este solicitat de compania la care lucreaza sa inspecteze o centrala nucleara din Rusia. Desi initial refuza aceasta sarcina, Josh se razgindeste atunci cind afla ca in zona au fost inregistrate cutremure minore. Motivul pentru care ia primul avion catre Rusia il constituie faptul ca fosta sa sotie lucreaza la centrala nucleara, iar copiii sai locuiesc in zona.

Descoperind o neregula la reactoarele nucleare, Josh cere oprirea lor imediata, dar nimeni nu-i ia in serios avertismentul. Dorind sa-si viziteze tatal, cei doi copii ai lui Josh iau metroul catre centrala nucleara, dar un dezastru de proportii se produce, surprinzindu-i in tunele. Un cutremur de 8,2 grade devasteaza Rusia si afecteaza si centrala nucleara, amenintind cu o explozie de zece ori mai mare ca cea de la Hiroshima.

Cand Josh afla ca cei doi copii sunt captivi in tunelele darimate si incendiate ale metroului, porneste intr-o actiune de salvare contra cronometru. Cum singura solutie de a stinge incendiile este inundarea tunelelor, misiunea lui Josh pare aproape imposibila. Insa acesta incearca cu disperare sa salveze pasagerii captivi si propriii copii, cand furia naturii ii surprinde: un nou si catastrofal cutremur se declanseaza.