Cavalerii mesei rotunde (1995)

First Knight

AP
(0 voturi)
0.0/10

Sinopsis: Povestea regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde a constituit intotdeauna un subiect inepuizabil...

Sinopsis

Povestea regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde a constituit intotdeauna un subiect inepuizabil pentru regizorii interesati de subiectele istorice. De aceasta data, regizorul  Jerry Zucker (cel care a regizat si filmul de succes “Ghost”) a readus in prim plan legenda regelui Arthur vazuta din perspectiva cavalerului Lancelot (Richard Gere) si a realizat un film cu iz de basm.

Lancelot calatoreste spre Camelot si o salveaza pe Lady Guinevere (Julia Ormond), viitoarea sotie a regelui, din mainile unor ticalosi. Aceasta intimplare va fi una de neuitat pentru cei doi, deoarece, fara sa-si dea seama se indragostesc fara scapare unul de celalalt. Arthur (Sean Connery) ii este recunoscator cavalerului si-l primeste pe Lancelot in Camelot cu toata bucuria si recunostinta.

Regele Arthur il indrageste pe Lancelot si ii face loc in inima sa, nebanuind ca acesta este indragostit de femeia cu care urmeaza sa se casatoreasca foarte curind. Lady Guinevere are de ales intre dragostea pentru regele Arthur, pe care-l iubeste si-l respecta mai mult decit orice pe lume, si iubirea navalnica pentru cavalerul Lancelot, o iubire inexplicabila pe care incerca sa o tina in friu.

Ea isi doreste sa-i poata fi loiala sotului ei mai varstnic si incearca sa-si tina sub control sentimentele fata de curajosul cavaler. Regele Arthur nu banuieste nimic si nu pune la indoiala loialitatea cavalerului, dar vine un moment in care isi da seama ca increderea sa netarmuita i-a fost inselata.

 


Modifică setările cookies