Doi barbati si jumatate (2003)

Two and a Half Men

AP
(174 voturi)
9.9/10

Sinopsis: Sezonul 9 Viata destrabalata a lui Charlie Harper i-a pus capac, intr-un final. Pentru fratele sau,...

Sinopsis

Sezonul 9

Viata destrabalata a lui Charlie Harper i-a pus capac, intr-un final. Pentru fratele sau, Alan, asta inseamna ca a ajuns din nou pe drumuri. Salvarea lui vine de unde se astepta mai putin, si anume de la Walden Schmidt, un milionar excentric care decide sa cumpere vila lui Charlie, si il lasa pe Alan sa locuiasca acolo, pana va reusi sa-si gaseasca o locuinta a lui”. Alan si Walden devin buni prieteni, si se ajuta unul pe celalalt sa treaca peste momentele dificile.***


Charlie Harper
este un burlac foarte instarit, care se bucura de toate avantajele unei existente comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuieste intr-o vila superba in Malibu, iar faptul ca fiecare seara si-o petrece alaturi de o alta femeie il ajuta sa evite instalarea monotoniei in existenta sa.

Charlie nu apuca sa savureze viata sa tihnita, pentru ca fratele sau, Alan, intra intr-un bucluc: dupa doisprezece ani de casnicie, Judith, sotia lui, vrea sa divorteze. Adevarata problema intervine in momentul in care Alan si fiul sau, Jake, in varsta de zece ani, se muta impreuna cu Charlie.

Iar intr-o casa in care locuiesc doua persoane mature si un copil, dar de fapt nimeni nu este adult, situatia nu poate fi tinuta sub control... Cei doi frati isi dau seama curand ca au un scop comun in viata - sa realizeze un camin in care micutul Jake sa traiasca fericit - chiar daca, in cazul lor, sa convietuiasca inseamna sa se calce reciproc pe nervi in fiecare secunda.

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies