Gossip Girl (2007)

Gossip Girl

AG
(17 voturi)
10.0/10

Cu: Blake Lively , Penn Badgley, Chace Crawford

Sinopsis: Sezonul 4 Serialul “Gossip Girl” este o drama cu tineri bazata pe cartea scrisa de Cecily...

Sinopsis

Sezonul 4

Serialul “Gossip Girl” este o drama cu tineri bazata pe cartea scrisa de Cecily von Ziegesar. A avut premiera in 2007 si urmareste povestea unor personaje care mai de care mai intrigante si mai fascinante.

Personajul cel mai controversat este o bloggerita cunoscuta sub denumirea de “Gossip Girl” care posteaza pe site-ul sau informatii despre tinerii favorizati ai Manhattan-ului, dar pe care nimeni n-o cunoaste.

Serena van der Woodsen este o tanara cu o viata controversata si un trecut destul de ciudat. O adolescenta rebela, cunoscuta pentru cheful de a petrece, dispare din oras si reapare schimbata. Este in centrul atentiei si urmarita mai mereu de paparazzi.

Blair Waldorf este regina liceului. Fiica unui designer celebru, Blair traieste o viata superficiala, plina de mici planuri de razbunare. Este prietena-rivala a Serenei.

Chuck Bass – Bass Industries, limuzine, un apartament intr-un hotel, plimbari exotice cu avioane personale si iubit de femei. Chuck Bass traieste visul oricarui adolescent. O minte ascutita, orientat spre afaceri si razbunari, face echipa potrivita cu Blair.

Nate Archibald – cel mai bun prieten al lui Chuck, Nate este in esenta un personaj bun care nu se potriveste peisajului high class.

Dan Humphrey este baiatul sarac si inteligent care se indragosteste de Serena. Diferenta dintre cele doua lumi este coplesitoare, cei doi ajungand foarte greu unul in preajma celuilalt.

Jenny Humphrey – adolescenta care viseaza sa faca parte din gasca de bogatasi  din Upper East Side. O rivala pe masura infatuatei Blair.

Vanessa Abrams
– prietena cea mai buna a lui Dan, se intalneste tangential cu celelalte personaje, fiind atrasa intr-un vartej de situatii destul de compromitatoare.

Rufus Humphrey
– este un fost star rock ce a avut o legatura amoroasa cu mama Serenei. Tatal lui Dan si al lui Jenny, acesta invata sa-si creasca singur copiii.

Eric van der Woodsen
– fratele Serenei

Lily van der Woodsen
– mama Serenei si a lui Eric, femeie eleganta cu multe casatorii si divorturi la activ.

Serial difuzat de televiziunea The CW
Creat de: Josh Schwartz, Stephanie Savage
Cu: Blake Lively, Penn Badgley, Taylor Momsen, Leighton Meester, Chace Crawford, Ed Westwick
 

Actori

Vezi toti actorii ›
Penn Badgley
Penn Badgley
Chace Crawford
Chace Crawford
Taylor Momsen
Taylor Momsen

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies