Hanna (2011)

Hanna

AG
Mister, Crime, Actiune
111 minute
(6 voturi)
8.9/10

Cu: Nathan Nolan, Vincent Montuel, Tom Hodgkins

Casa de productie: Holleran Company

Sinopsis: Hanna (Saoirse Ronan) este o adolescenta antrenata de tatal sau, Erik Heller (Eric Bana), sa devina un...

Sinopsis

Hanna (Saoirse Ronan) este o adolescenta antrenata de tatal sau, Erik Heller (Eric Bana), sa devina un adevarat ucigas.Fetita nu are o viata obisnuita si preocupari normale pentru varsta ei, ci se pricepe la manuirea cutitului, armelor si a oricarui obiect ce ar putea ucide pe cineva. Izolata de lume, Hanna traieste alaturi de tatal sau in pustietatile Finlandei, antrenandu-se zi de zi pentru a deveni o asasina perfecta.


Dovedind curaj si forta, tatal sau decide sa o trimita intr-o misiune in Europa, pentru a-si gasi tinta si a o elimina. Pe urmele ei vor fi o multime de asasini dornici sa o elimine, trimisi de catre agenta secreta Marissa Wiegler (Cate Blanchett).


In timp ce isi indeplineste misiunea, Hanna descopera si latura mai umana a vietii in momentul in care se imprieteneste cu fetita unor francezi, Sophie (Jessica Barden). Intre cele doua se va lega o prietenie iar Hanna va afla semnificatia cuvantului familie, ce inseamna sa ai un camin si va observa toate lucrurile frumoase pe care le-a pierdut in copilarie.


Hanna va trebui sa aleaga intre viata pe care a dus-o pana acum, cea de tanara antrenata sa devina asasin, si cea pe care descopera ca o poate avea intr-o lume normala.


Regia filmului "Hanna" ii apartine lui Joe Wright, cunoscut publicului pentru "Remuscare/Atonement".

Actori

Vezi toti actorii ›
Nathan Nolan
Nathan Nolan
Vincent Montuel
Vincent Montuel
Tom Hodgkins
Tom Hodgkins
Jamie Beamish
Jamie Beamish

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies