Ads by IBU ProTV

Legea junglei (1993)

Only the Strong

12
(1 voturi)
10.0/10

Sinopsis: Dupa patru ani petrecuti in slujba Beretelor Verzi, Louis Stevens se intoarce in orasul sau natal si cu...

Sinopsis

Dupa patru ani petrecuti in slujba Beretelor Verzi, Louis Stevens se intoarce in orasul sau natal si cu aceasta ocazie viziteaza liceul pe care l-a frecventat si de care-l leaga amintiri placute.

Insa, odata ajuns acolo, constata ca institutia s-a transformat intr-un spatiu in care guverneaza doar anarhia, din cauza unor bande de traficanti de droguri care au preluat controlul.

Pentru a indrepta aceasta situatie, Louis se hotaraste sa aleaga 12 dintre cei mai periculosi adolescenti, pe care sa-i includa intr-un program de deprindere a uneia dintre cele mai violente arte martiale: capoeira. El spera ca antrenamentele sa-i disciplineze pe tineri si sa-i ajute sa-si cunoasca mai bine personalitatea.

Planul sau da rezultatul asteptat si pentru o vreme totul merge perfect: cei 12 adolescenti se transforma intr-o trupa bine organizata de combatere a criminalitatii, fiind cu totii experti in artele martiale.

Insa capii crimei organizate nu sint foarte fericiti de aceasta schimbare radicala a situatiei si declara un razboi pe viata si pe moarte lui Stevens si discipolilor lui. Si nu intimplator, liderul mafiot este, la rindul sau, un maestru al stilului capoeira.