Ads by IBU ProTV

Legenda vie (2007)

I am Legend

AG
(10 voturi)
8.8/10

Sinopsis: Legenda vie este povestea lui Robert Neville (Will Smith), un om de stiinta, care se simte neputincios...

Sinopsis

Legenda vie este povestea lui Robert Neville (Will Smith), un om de stiinta, care se simte neputincios in fata unui teribil virus incurabil, inventat de om. Initial, acest virus trebuia sa poata trata cancerul, dar in urma unor circumstante necunoscute, ii infecteaza pe oameni, transformandu-i in mutanti carnivori care pot trai numai in intuneric.

Neville este ultimul supravietuitor imun din metropola New York (sau ceea ce a mai ramas din ea) si posibil, din intreaga lume. Timp de 3 ani, savantul incearca sa gaseasca alti supravietuitori, trimitand mesaje radio in toata lumea, dar descopera ca pana acum nu a fost niciodata singur.

Victimele acestui virus il urmaresc pas cu pas, din umbra, asteptand sa faca cea mai mica greseala. Fiind ultima speranta a omenirii, Neville are o singura misiune de indeplinit: trebuie sa gaseasca o metoda de a inversa efectele virusului folosindu-si sangele, care este curat si imun.

Din nefericire, insa, sangele sau este si tinta celor infectati. Constient ca este singurul supravietuitor sanatos, savantul intra intr-o cursa contra-cronometru in care incearca sa salveze rasa umana.