O moarte mai buna (2000)

A better Way to Die

12
(0 voturi)
0.0/10

Sinopsis: Boomer, un agent special din Chicago, primeste misiunea de a se infiltra intr-o banda de raufacatori pentru...

Sinopsis

Boomer, un agent special din Chicago, primeste misiunea de a se infiltra intr-o banda de raufacatori pentru a oferi autoritatilor informatii din interior. Lucrurile capata o turnura dramatica intrucat Carlos, unul dintre colegii lui, este ucis cu singe rece chiar sub ochii sai. Profund impresionat de soarta pe care a avut-o Carlos, Boomer decide sa-si dea demisia din politie si sa reia relatia cu Kelly, femeia pe care a iubit-o dintotdeauna.

In drum spre Cedar Falls, orasul in care se mutase Kelly, fostul agent este jefuit si ramine fara masina. Norocul pare sa-i surida insa, deoarece face autostopul si este luat de un individ foarte prietenos, Flash. Boomer face un gest cu nimic iesit din comun, care ar putea sa-l coste viata: aflat in masina, raspunde la telefonul mobil si o femeie ii recunoaste vocea ca fiind a unui anumit Harry James.

Acest nume este unul pe care Boomer nu-l va uita prea curand: James este un agent special cautat atit de autoritati, cit si de cei din lumea interlopa. In cel mai scurt timp, Boomer, care nu-si dorea nimic mai mult decit un trai linistit, va fi vinat de ambele grupari.


Modifică setările cookies