Ads by IBU ProTV

Omul-orchestra (1970)

L’Homme orchestre

AP
(4 voturi)
8.4/10

Sinopsis: Evans (Louis de Funes) este conducatorul unei trupe feminine de balet. Este de-a dreptul draconic in ceea...

Sinopsis

Evans (Louis de Funes) este conducatorul unei trupe feminine de balet. Este de-a dreptul draconic in ceea ce priveste disciplina fetelor din ansamblu, pentru ca, in conceptia sa, arta cere efort, disciplina si sacrificiu. Iar fetele trebuie sa \"sacrifice pe altarul artei\" in primul rand relatiile amoroase.

Singurul barbat acceptat in apropierea balerinelor este nepotul lui Evans, Philippe (interpretat chiar de fiul lui Louis de Funes, Olivier de Funes). Asupra trupei se abate insa o napasta pe care Evans nu ar fi prevazut-o nici in cel mai negru cosmar al sau: ca din senin, una dintre balerine ramine insarcinata, iar Evans afla ca responsabil de aceasta situatie ar putea fi chiar Philippe!

Dupa cercetari amanuntite, demne de un agent al serviciilor secrete, Evans afla ca vinovata, pe linga faptul ca asteapta un copil, mai are unul, gata nascut! Cum viitorul trupei este inainte de toate, Evans trebuie sa depaseasca situatia, astfel ca, in scurt timp, se transforma intr-o bona foarte docila si foarte rabdatoare.


Modifică setările cookies