Placinta americana (1999)

American Pie

AP
Comedie
120 minute
(2 voturi)
8.5/10

Cu: Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan,

Sinopsis: “Placinta Americana” - un film despre viata, dragoste si sex - prezinta povestea unor adolescenti...

Sinopsis

“Placinta Americana” - un film despre viata, dragoste si sex - prezinta povestea unor adolescenti ai caror hormoni au luat-o pur si simplu razna! Cei patru tineri sunt hotarati sa spuna cat mai curand adio statutului de virgini si pornesc la vanatoare de fete.

Spre uimirea lor, gasirea fetei ideale dispuse sa “o faca” este mult mai dificila decat si-ar fi imaginat. Desi par la inceput o prada usoara, fetele se rezuma doar la flirturi si priviri languroase, fara a avea vreo sansa sa ajunga cu ele in pat. La randul lor, fetele sunt si ele derutate si pe de-o parte parc-ar vrea sa-si inceapa viata sexuala, dar pe de alta vor sa fie convinse ca acea “prima data” va fi una cu totul speciala, asa cum si-au imaginat-o de atatea ori. Nici unul dintre ei nu vrea sa ramana singurul virgin, asa ca Jim, Kevin, Finch si Oz fac un pariu care-i ambitioneaza sa actioneze. Pentru Jim situatia devine si mai disperata in momentul in care este prins de parintii sai urmarind filme porno. La rindul lui, Kevin se afla in mare dificultate pentru ca, pe de o parte incearca sa-I faca pe plac prietenei sale cumintI, dar nici nu ar vrea sa ramana virgini pana la adinci batraneti. Desi se autointituleaza Casanova, pentru Oz devine o misiune aproape imposibila fata care i-a cazut cu tronc. In ceea ce-l priveste pe Finch, reputatia lui pare sa fi fost distrusa definitv in momentul in care laxativul administrat de un coleg de scoala l-a facut faimos in randul tuturor.

In aceste conditii, pierderea virginitatii va deveni un razboi intre sexul tare si cel frumos, pentru care cei patru adolescenti au nevoie de folosirea artileriei grele!

Actori

Vezi toti actorii ›
Alyson  Hannigan Alyson Hannigan
Michelle Flaherty

Stiri relationate

Vezi toate stirile ›

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›

Modifică setările cookies