Ads by IBU ProTV

St. Vincent (2014)

St. Vincent

AG
(0 voturi)
0.0/10

Sinopsis: Originalul actor Bill Murray face echipa cu Ted Melfi (care este la debutul sau drept regizor si scenarist)...

Sinopsis

Originalul actor Bill Murray face echipa cu Ted Melfi (care este la debutul sau drept regizor si scenarist) pentru „Sf. Vincent” –povestea unui baietel care dezvolta o prietenie neobisnuita cu artagosul batran care locuieste in casa de alaturi. Maggie (Melissa McCarthy) este o mama singura care se muta intr-o noua casa in Brooklyn cu fiul ei in varsta de 12 ani, Oliver (Jaeden Lieberher).

 

Fiind obligata sa lucreze peste program, ea nu are de ales decat sa-l lase pe Oliver in grija vecinului lor, Vincent (Bill Murray), un pensionar badaran, cu o inclinatie spre alcool si jocuri de noroc. Astfel, se naste o prietenie ciudata, in aceasta pereche improbabila. impreuna cu o dansatoare erotica gravida numita Daka (Naomi Watts), Vincent il ia pe Oliver cu el peste tot unde se opreste de-a lungul unei zile – pista pentru curse, clubul de striptease, barul Local. Vincent il ajuta pe Oliver sa creasca, in vreme ce Oliver incepe sa vada in Vincent ceva ce nimeni altcineva nu poate vedea: un om neinteles cu o inima buna.

Filmul „Sf. Vincent / St. Vincent” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 5 decembrie 2014.


Modifică setările cookies