Zambetul trist si cicatricile Jokerului au devenit simbolul unei generatii. Cei mai periculosi 10 dusmani ai lui Batman in filme

Imaginea Precedenta
Jokerul lui Heath Ledger ramane cel mai tare  nemesis al lui Batman si inamicul care i-a omorat marea dragoste a lui Bruce Wayne, Rachel. Malefic, crud, psihopat si fara scrupule, Jokerul nu se da in laturi de la nimic pentru a-i demonstra lui Batman ca este invins. In benzile desenate, Jokerul il ucide si pe Robin, aceste doua morti devastandu-l cel mai mult pe Bruce Wayne, dupa moartea parintilor sai. Interpretarea lui Heath Ledger din 2008, care i-a adus un Oscar post mortem, este considerata mult mai buna decat cea a lui Jack Nicholson din 1992.

Jokerul lui Heath Ledger ramane cel mai tare nemesis al lui Batman si inamicul care i-a omorat marea dragoste a lui Bruce Wayne, Rachel. Malefic, crud, psihopat si fara scrupule, Jokerul nu se da in laturi de la nimic pentru a-i demonstra lui Batman ca este invins. In benzile desenate, Jokerul il ucide si pe Robin, aceste doua morti devastandu-l cel mai mult pe Bruce Wayne, dupa moartea parintilor sai. Interpretarea lui Heath Ledger din 2008, care i-a adus un Oscar post mortem, este considerata mult mai buna decat cea a lui Jack Nicholson din 1992.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies