PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    105 min.
  • 07:45
    Mama batailor de cap
    120 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Stralucire
    135 min.
  • 14:15
    Calare pe Fistic
    105 min.
  • 16:00
    Alegerea
    135 min.
  • 18:15
    La bloc
    135 min.
  • 20:30
    Forrest Gump
    165 min.
  • 23:15
    Umbre de cosmar
    105 min.
  • 01:00
    Forrest Gump
    165 min.
  • 03:45
    La bloc
    75 min.
  • 05:00
    La Maruta
    105 min.
  • 06:45
    Karate Kid I
    135 min.

Modifică setările cookies