Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misiune: Imposibila - Ghost Protocol: explozie de actiune in cel mai spectaculos film din serie

Tom Cruise pare sa se fi nascut pentru a fi erou. Chiar daca are 49 de ani, actorul american nu se satura de cascadorii spectaculoase si scene de actiune care iti taie respiratia. Si Doamne, cat poate sa alerge.

Misiune: Imposibila - Ghost Protocol: explozie de actiune in cel mai spectaculos film din serie

Dupa o pauza de 5 ani de la serie care l-a transformat intr-unul din cei mai populari actori de actiune, Cruise a revenit in rolul lui Ethan Hunt in Misiune: Imposibila  - Ghost Protocol din franciza care a strans pana acuim 1.4 miliarde de dolari la nivel mondial.


Misiune: Imposibila - Ghost Protocol este un film surprinzator, la care uiti sa respire iar adrenalina ajunge la cote periculos de ridicate. Pe langa scene pline de actiune, explozii si cascadorii periculoase, executate  chiar de Tom Cruise, filmul regizat de Brad Bird are parte si de un scenariu inteligent, umor si o distributie sonora din care fac parte Jeremy Renner si Simon Pegg.


Fanii seriei vor fi uimiti de acest film iar cei care nu prea au fost entuziasmati de celelalte filme, dup ace vor vedea Misiune: Imposibila – Ghost Protocol vor ajunge sa iubeasca acest film, chiar si pentru scena incredibila in care Tom Cruise se arunca in gol de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa.

Agentul Hunt este readus in prim plan dupa ce Agentia Impossible Missions Force ste inchisa atunci dupa este acuzata de implicarea in bombardarea Kremlinului. Alaturi de noii sai colegi, agentul Carter (Paula Patton), Benji (Simon Pegg) si Brandt (Jeremy Renner), Hunt porneste intr-o misiune periculoasa, ce ii va purta pe cei 4 din India pana in Dubai. 


Tom Cruise
a insistat sa isi faca singur cascadoriile, iar cand il vezi pe marile ecrane vei avea tendinta sa iti pui de mai multe ori mainile la ochi  de teama sa nu il vezi cazand. Dar nu cade, din contra, pare sa aiba 9 vieti si sa fie indestructibil.

Ceea ce aduce un plus enorm  acestui film sunt  umorul si replicile spumoase. Simon Pegg este cel mai simpatic, in rolul geniului in computere si are parte de cateva secvente cu Jeremy Renner absolut delicioase, amestecate cu actiune si umor. Jeremy Renner, despre care s-a spus ca ar putea fi un inlocuitor perfect pentru Tom Cruise in franciza, isi joaca perfect rolul. Ii vezi frica pe fata atunci cand e prins in situatii extreme, dar este credibil si in scenele explozive.

Paula Patton, o necunoscuta pana acum, se incadreaza perfect in peisajul plin de explozii si testosteron. Carismatica si extrem de frumoasa, sigur veti mai avea ocazia sa o vedeti pe marile ecrane dupa acest film.


Dupa Brian de Palma, John Woo si J.J. Abrams, Brad Bird, cunoscut pentru animatii ca The Incredibles sau Ratatouille, pare o alegere cel putin ciudata. Dar s-a descurcat mai mult decat onorabil, criticii de peste ocean numind deja acest film cel mai bun din toate seria Misiune: Imposibila. Si la cum arata Misiune: Imposibila – Ghost Protocol, ai zice ca Bird face thriller-e de ani de zile.

Misiune: Imposibila -Ghost Protocol este printre cele mai bune filme de actiune din acest an, care are parte de o imbinare perfecta intre un scenariu inteligent si scene explozive care va vor taia rasuflarea.

Timp de 2 ore, pregatiti-va pentru o cursa contracronometru, care o sa va ridice nivelul adrenalinei la cote maxime, intr-un thriller captivant care aduce aminte de zilele bune ale filmelor inteligente cu spioni.
 
 

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.

Modifică setările cookies