marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 de ani film romanesc! TIFF 2011 va fi un eveniment cum nu s-a mai vazut in Romania! Vezi spotul de prezentare!

Campaniei ironica de promovare a a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 3 - 12 iunie!

10 de ani film romanesc! TIFF 2011 va fi un eveniment cum nu s-a mai vazut in Romania! Vezi spotul de prezentare!

Afisul festivalului il prezinta pe regizorul Corneliu Porumboiu in tricoul echipei nationale a Romaniei iar spotul parodiaza emisiunile sportive de tip talk-show.


Organizatorii festivalului promit un spectacol de zile mari pentru evenimentul care marcheaza 10 ani de film romanesc!

"Veti fi martori la un eveniment cum nu s-a mai vazut in Cluj sau in tara, va fi nu doar o incununare a tot ce am facut, ci si un tur de forta, vrem sa facem un eveniment mare, care nu inseamna doar film, deoarece Clujul vibreaza si traieste altfel in timpul TIFF.

Filmul ne preocupa cel mai tare, dar diferenta majora este diversificarea arealului geografic, nu va fi un eveniment de centru, organizam proiectii in aer liber in cartierul Manastur pe terenurile de sport din cartier. Apoi invitatii, ne permitem sa invitam foarte multi participanti cu filme in competitie", a spus directorul Festivalului Tudor Giurgiu.
 

Piata Unirii va reprezenta "punctul zero" al festivalului, cinematograful de aici fiind un concept nou cu pavilioane, lansari de DVD, autografe, masterclass-uri, bere, cafea.


"Va fi un spectacol cum nu ati mai vazut, la concurenta cu meciul de fotbal Romania-Bosnia, interesul va fi mai mare aici. Este o surpriza despre care nu pot sa spun mai multe", a mentionat Giurgiu.

 

 

 

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies