marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Romania este reprezentata in competitie la Festivalul de Film de la Bruxelles de pelicula "Buna! Ce faci?"

Romania este reprezentata cu brio in Belgia, la prestigiosul festival de film de la Buxelles, de pelicula lui Alexandru Maftei, „Buna! Ce faci?”.

Romania este reprezentata in competitie la Festivalul de Film de la Bruxelles de pelicula Buna! Ce faci?

In cadrul celor 6 sectiuni ale competitiei, timp de 7 zile,  Festivalul programează 50 de filme. Ajuns la cea de-a noua editie regalul filmului din Belgia aduna sub umbrela lui actori, regizori şi producători europeni de renume.

Benjamin Biolay, cântăreţ şi actor francez, a fost cel care a deschis Festivalul de Film de la Bruxelles, din Belgia, cu prezentarea filmului “Pourquoi tu pleures? / De ce plângi?” în care are rolul principal.

Pelicula „Bună ! Ce faci?” a avut  premiera în România în luna martie şi spune povestea trista a casniciei dintre doi tineri care nu mai simt nicio atractie. Regizorul a gasit o modalitate inedita de imbina probleme existentiale cu modernismul relatiilor de azi astfel incat cei doi, Gabriel şi Gabriela, sot si sotie de 20 de ani,  se îndrăgostesc de doi necunoscuti cu care converseaza pe internet, nestiind de fapt ca-si  vorbesc unul celuilalt. Filmul romanesc „Buna! Ce faci?” a mai fost prezent in competitie si la Festivalul international de film de la Washington.
Aflat la cel de-al doilea lung metraj al sau,  Alexandru Maftei, le-a pregatit cineastilor un film de calitate cu un final demn de productiile internationale.

Cu pelicula „Buna! Ce faci?” regizorul spera sa convinga juriul de la Bruxelles sa ii acorde un premiu.  Proiectia din 26 iunie, din cadrul Festivalului, va avea loc in prezenta regizorului Alexandru Maftei.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies