marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

11 dintre cele mai populare filme ale lui Jason Statham: scenele de actiune care l-au transformat intr-un star la Hollywood

Jason Statham este unul dintre cei mai iubiti actori de actiune si a reusit cu filmele sale sa se impuna ca un star la Hollywood. Fanii il plac pentru masculinitate si talentele sale, iar femeile ii admira corpul si sarmul specific britanic. Procinema.ro a ales 11 dintre cele mai indragite filme ale sale, cu care actorul si-a castigat milioane de fani din intreaga lume.

11 dintre cele mai populare filme ale lui Jason Statham: scenele de actiune care l-au transformat intr-un star la Hollywood

 


Nascut pe 26 iulie 1967, Jason Statham a evoluat dintr-un concurent olimpic la scufundari pentru echipa nationala britanica intr-unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood. Statham a fost si model, dar in tinerete a fost nevoit sa fie dealer pe piata neagra pentru a se intretine. Insa, viata lui s-a schimbat pentru totdeauana in anii '90, cand lucra ca model, iar agentul sau i-a facut cunostinta cu regizorul britanic Guy Ritchie.


In 1998, a debutat pe marile ecrane din Lock, Stock and Two Smoking Barrels, al lui Guy Ritchie, cu care a mai lucrat si la Snatch. De atunci cariera sa a fost intr-o ascensiune continua, cu filme de actiune populare, care l-au propulsat la Hollywood si l-au transformat intr-un idol. Actorul a renuntat la cariera de sportiv de performanta in favoarea filmelor, iar cu timpul, actorul s-a transformat tot mai mult, fiind apreciat pentru corpul sau musculos.

 


 

 

Procinema.ro impreuna cu voyo.ro va prezinta 11 dintre cele mai populare filme de actiune din cariera lui Jason Statham

 

 

 

 

Safe - Il poti vedea aici!

 


Luke Wright (Jason Statham) este un fost agent de elita, a carui viata se schimba complet cand aranjeaza un meci si se incurca cu cei mai periculosi oameni. Vrand sa dea un exemplu, mafia ruseasca ii ucide familia si ii distruge viata. Asa ca Luke pierde tot si ajunge sa cutreiere strazile din New York, apasat de sentimentul de vinovatie pentru tragedia intamplata si inspaimantat de faptul ca este vesnic urmarit.

 
Expendables 2 - Il poti vedea aici!

 


Insetati de razbunare, ei fac ravagii in randurile inamicilor, reusind in acelasi timp sa captureze trei kilograme de plutoniu, o arma care ar fi putut schimba soarta intregii lumi, iar acesta este doar inceputul iadului pe care il vor dezlantui asupra adversarilor lor.

 
Expendables - Il poti vedea aici!

 


Barney Ross este liderul „Eroilor de sacrificiu”, o trupa de mercenari din care fac parte cutitarul Lee Christmas, expertul in arte martiale Yin Yang, specialistul in artilerie grea Hale Caesar, demolatorul Toll Road si lunetistul Gunner Jensen.

 
Crank: High Voltage - Il poti vedea aici!

 


Chev sare din elicopter, dar scapa cu viata, numai ca acum mafia chinezeasca i-a furat inima care a devenit aproape indestructibila si i-a inlocuit-o cu un dispozitiv activat de baterii.

Din nefericire, acesta are nevoie de descarcari mari de energie, administrate la intervale fixe, pentru a continua sa functioneze. Chev Chelios (Jason Statham) nu are alta solutie decat sa porneasca intr-o noua cursa contra cronometru ca sa incerce sa-si recupereze inima si sa imprastie iadul pe pamant in inima cartelului mafiot.

 

 
Killer Elite - Il poti vedea aici!

 


Avand la baza o poveste reala, thrillerul "Killer Elite" isi poarta spectatorii pe intreg globul pamantesc de la Paris in Australia, din Londra in Orientul Mijlociu, impreuna cu fostul agent de operatiuni speciale Danny Bryce (Jason Statham), care este ademenit cu posibilitatea retragerii in schimbul salvarii mentorului sau Hunter (Robert De Niro).

 

 

 
13 - Il poti vedea aici!

 


Un tanar naiv isi asuma identitatea unui barbat mort si ajunge implicat in lumea interlopa, unde puterea, violenta si apetitul pentru risc ii fac pe oameni sa parieze pe vietile altora.
 

 


The Mechanic - Il poti vedea aici!

 


Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Este o slujba care necesita profesionism desavarsit si o detasare absoluta, iar Bishop e cel mai bun din breasla. Dar cand mentorul si prietenul sau apropiat , Harry (Donald Sutherland) este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare. Urmatoarea lui misiune e una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

 
The Bank Job - Il poti vede aici!

 


Bazat pe povestea adevarata a jafului din 1971 asupra bancii din Baker Street, poveste care a fost interzisa timp de 30 de ani printr-o ordonanta de guvern, filmul Jaful de pe Baker Street / The Bank Job readuce in prim plan cel mai mare jaf din istoria Marii Britanii, in urma caruia nu s-a facut nici o arestare si nici un ban nu a fost recuperat.

 
Cellular - Il poti vedea aici!


Un tanar primeste un telefon pe mobil de la o femeie, care pretinde ca a fost rapita si care spune ca va fi ucisa in curand impreuna cu sotul si copilul ei. Doar ca bateria telefonului este pe terminate, iar femeia nu stie unde se afla. Daca moare bateria, moare si ea.

 


Snatch - Il poti vedea aici!
Turkish este un boxer amator care intra in necaz in momentul in care se implica in planul mafiotului Brick Top, care planuieste sa aranjeze rezultatul unui meci de box. In acelasi timp are loc furtul unui diamant de 84 de karate, care dispare in cursul operatiunii. Beneficiarul jafului, Avi, vine in Anglia pentru a recupera piatra si a-i pedepsi pe vinovati. Cele doua situatii se intersecteaza in mod intamplator si se dezlantuie o reactie in lant in care vor fi implicate pe rand, fiecare dintre personaje.

 

Transporter

Seria care l-a facut celebru pe Jason Statham a devenit iconica pentru cariera acestuia. Scenele de actiune si cele in care este un maestru la volan incanta si acum fanii. In film, el este Frank Martin, un fost membru al Fortelor Speciale, face servicii de curierat pentru a-si cistiga existenta. El transporta dintr-un loc in altul diverse obiecte sau chiar persoane. Cheia succesului sau este un set de reguli pe care nu le-a incalcat niciodata: nu-si incalca intelegerea, nu intreaba cine este expeditorul si nu stie ce transporta. Noul colet pe care trebuie sa-l livreze nu difera cu mult de celelalte. Insa expeditorul sau este un american cunoscut sub pseudonimul “Wall Street”. Asadar, regula referitoare la identitatea expeditorului este incalcata. Mai mult decit atit, Frank constata cu stupoare ca pachetul se misca.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies