marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

10 filme pe care trebuie sa le vezi de Halloween

Se apropie Halloween, unda dintre cele mai populare sarbatori din cultura populara americana. Pe langa decorurile specifice si atmosfera infricosatoare, acest evenimet trebuie sarbatorit la intensitate cat mai mare. Pentru acest lucru, iti prezentam o lista de filme horror pe care le puteti vedea impreuna cu prietenii.

10 filme pe care trebuie sa le vezi de Halloween

1.    The Cabin in the Woods - Vezi aici pe voyo.ro!
Plini de entuziasm, cinci prieteni pusi pe distractie se opresc la o cabana parasita din padure pentru a petrece un weekend fara limite. Insa lucruri ingrozitoare le vor da planurile peste cap.


2.    Wake Wood - Vezi aici pe voyo.ro!
Inca in doliu dupa fiica lor de 9 ani, unicul lor copil, ucisa de un caine turbat, veterinarul Patrick si farmacista Louise se muta in indepartatul orasel Wake Wood unde invata un ritual pagan, care le permite sa mai petreaca 3 zile alaturi de Alice.


3.    The Amityville Haunting - Vezi aici pe voyo.ro!
Familia Benson se muta in casa in care o alta familie fusese ucisa cu 30 de ani mai devreme, in anii '70. Lucruri ciudate incep sa li se intample atat celor care locuiesc in casa, cat si celor veniti in vizita.


4.    The Ward - Vezi aici pe voyo.ro!
La Spitalul Psihiatric North Bend, in 1966, un tanar pacient numit Tammy este atacat si ucis de o forta nevazuta in timpul nopti. A doua zi Kristen, o tanara frumoasa, insa plina de problem, se raneste in timp ce incendiaza o ferma abandonata. Este internata la spital, iar noaptea ciudateniile incep sa apara.


5.    A Haunting in Salem - Vezi aici pe voyo.ro!

Noul serif al orasului se muta intr-o casa mare, dar veche si infricosatoare, impreuna cu familia sa. Dar se pare ca exista un motiv pentru care seriful locuieste gratis in aceasta casa din orasul Salem. Pentru ca, din nefericire pentru el, aceasta esta bantuita de vrajitoare care tanjesc dupa sangele lui.


6.    The Daisy Chain - Vezi aici pe voyo.ro!
Un cuplu indurerat decide sa se mute intr-un sat irlandez izolat, la putin timp dupa moartea fetitei lor. Curand, ei adopta o fetita care sufera insa de autism si, din acel moment, sunt implicati intr-o serie de evenimente ciudate.


7.    Paranormal Activity - Vezi aici pe voyo.ro!
E noapte si dormi linistit in siguranta propriei case. Dar trosnetul mobilei si scarsaitul usii sunt oare doar zgomote firesti ale noptii? Umbrele stranii dansand pe pereti pot fi explicate rational? Daca ceva pandeste in colturile intunecate?


8.    The Fourth Kind - Vezi aici pe voyo.ro!
Un orasel din intinderile acoperite de zapada cunoaste o imensa rata de disparitii pe parcursul mai multor decenii. Locuitorii sunt convinsi ca vinovat este chiar guvernul american, dar Abbey, interpretata de Milla Jovovich, are toate sansele sa descopere adevarata cauza din spatele ciudatului fenomen.


9.    Solstice - Vezi aici pe voyo.ro!
Sase luni dupa sinuciderea surorii sale gemene Sofie, Megan inca ii plange moartea. Incercand sa depaseasca trauma, pleaca la drum alaturi de prieteni spre casa familiei sale din Nowell Lake, Louisiana. Aici se imprieteneste cu vanzatorul de la un magazin local, de la care cumpara o revista despre comunicarea cu mortii, chiar in timpul solstitiului de vara, cea mai lunga zi din an.


10.    Zombie Apocalipse - Vezi aici pe voyo.ro!
La cateva luni dupa ce un virus zombie a dus la disparitia a 90% din populatia americana, un mic grup de supravietuitori se lupta ca sa traverseze strada spre un presupus refugiu.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies