marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

7 filme horror din 2013 pe care sa le vezi de Halloween impreuna cu prietenii tai

Pe 31 octombrie, americanii sarbatoresc Halloweenul, unda dintre cele mai populare sarbatori din cultura populara americana, dar si infricosatoare. Dovleci, fantome, creaturi, vrajitoare, toate isi fac aparitia intr-o noapte inspaimantatoare. Si pentru ca aceste eveniment a devenit o moda in intreaga lume, ProCinema a ales o lista cu 7 filme horror lansate in acest an pe care trebuie sa le vezi alaturi de prieteni de Halloween.

7 filme horror din 2013 pe care sa le vezi de Halloween impreuna cu prietenii tai

Carrie
Regie: Kimberly Peirce
Distributie: Chloe Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday
 


Abia lansat in cinematografele din Romania, Carrie, cea mai recenta ecranizare a celebrului roman horror a lui Stephen King le aduce pe Chloë Grace Moretz si Julianne Moore in rolurile principale.Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.

 

 

Evil Dead
Regie: Fede Alvarez
Distributie: Jane Levy, Shiloh Fernandez , Jessica Lucas

 

Remake al celebrului film din 1981 regizat de Sam Raimi, Evil Dead in viziunea lui Fede Alvarez prezinta povestea unui grup de prieteni care se retrag intr-o cabana din padure, unde descopera o carte ce are puterea de a dezlantui infernul.

 

Remake al celebrului film din 1981 regizat de Sam Raimi, Evil Dead in viziunea lui Fede Alvarez prezinta povestea unui grup de prieteni care se retrag intr-o cabana din padure, unde descopera o carte ce are puterea de a dezlantui infernul.

 

Texas Chainsaw 3D
Regie:John Luessenhop
Distributie: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Dan Yeagar, Trey Songz


Texas Chain Saw Massacre (1974) a fost numit de critici unul dintre cele mai infricosatoare filme realizate vreodate, din acest motiv, producatorii filmului s-au hotarat sa le placa pe plac fanilor si aduca pe marile ecrane o continuare a productiei din 1974. Texas Chainsaw 3D care va ajunge pe marile ecrane pe 4 ianuarie 2013 continua povestea legendara a familiei Sawyer. Actiunea se va desfasura in jurul lui Heather, protagonista filmului, care pleaca cu o prietena in Texas pentru a primi o mostenire. Acolo, fata afla ca este inrudita cu Leatherface, celebrul ucigas in serie care poarta mereu o masca facuta din pielea victimelor sale. "Fanii vor ca filmul acesta sa iasa la fel de infricosator ca originalul. Ma bucur ca va trebui sa regandesc acest horror classic intr-unul adaptat vremurilor noastre, ca noua generatie de fani sa fie incantata", a spus Carl Mazzocone, producatorul peliculei.

 


Insidious: Chapter 2

Regie: James Wan
Distributie: Patrick Wilson, Rose Byrne
 

Dupa evenimentele inspaimantatoare prin care au trecut, membrii familiei Lambert incearca sa traiasca o viata normala, sperand ca au scapat de spiritele rele care vroiau sa le omoare copilul. Dar de aceasta data, se pare ca tatal micutului a adus ceva rau dupa el, iar familia Lambert este din nou ingrozita de fantome inspaimantatoare, care vor sa le ucida copilul.

 

 

 

The Conjuring / Traind printre demoni
Regie: James Wan
Distributie: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor


Investigatorii de paranormal Ed si Lorraine Warren vor sa ajute o familie terorizata de o prezenta intunecata din casa lor. Obligati sa infrunte o entitate foarte puternica, familia Warren lucreaza la cel mai infricosator caz din viata lor.
 

 

Mama
Regie: Andrés Muschietti
Distributie: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier

 

Anuntat de producatori ca cel mai infricosator film al anului 2013, Mama (produs de Guillermo del Toro) este un thriller horror supranatural ce spune povestea a doua fetite care au disparut fara urma chiar in ziua in care mama lor a fost ucisa. Cand acestea sunt in cele din urma gasite cativa ani mai tarziu si primesc sansa la o noua viata, salvatorii lor descopera ingroziti ca inca fetele sunt urmarite de cineva care le viziteaza tarziu in fiecare noapte.Din ziua in care tatal fetitelor le-a ucis mama, surorile Victoria si Lilly fost cautate fara oprire de unchiul Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) si prietena sa Annabel (Jessica Chastain). In mod incredibil, surorile sunt gasite in viata dupa 5 ani, traind intr-o cabana darapanata. Povestea demna de un film de groaza incepe cand cei doi salvatori isi pun intrebarea daca nu cumva cele doua fetite au venit in casa lor cu oaspeti nepoftiti, adusi din trecutul negru al copilariei lor.

 


Scary Movie 5
Regie: Malcolm D.Lee
Distributie: Lindsay Lohan, Charlie Sheen

 

Pentru cei care vor o parodie mai degraba decat un film horror care sa ii sperie, atunci Scary Movie 5 este alegerea ideala. Rolul negativ al lui Ashley Tisdale, aparitia lui Heather Locklear drept o balerina insarcinata, dar si scenele pline de amuzament care ii are protagonisti pe Charlie sheen si pe Lindsay Lohan nu sunt decat cateva dintre momentele care fac ca Scary Movie 5 sa fie una dintre mai tari parodii horor la care sa te distrezi in noapte de Halloweeen. Alaturi de Charlie Sheen si Lindsay Lohan, din distributia filmului mai fac parte Ashley Tisdale, Heather Locklear, Simon Rex si Erica Ash

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies