marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2 Guns: filmul de actiune cu Mark Wahlberg si Denzel Washington, lider de box-office in SUA, ce incasari a facut

Filmul de actiune cu accente comice "2 pistoale/ 2 Guns", cu Mark Wahlberg si Denzel Washington in rolurile principale, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american.

2 Guns: filmul de actiune cu Mark Wahlberg si Denzel Washington, lider de box-office in SUA, ce incasari a facut


Acest film, care aduce pe marele ecran doi agenti sub acoperire infiltrati intr-un cartel al drogurilor, obligati apoi sa fuga impreuna, a obtinut incasari de 27,3 milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii in Statele Unite si Canada. Astfel, 2 Guns a devenit al saptelea film produs de Universal care debuteaza pe primul loc in box-office in 2013.


Filmul SF de actiune Wolverine/ The Wolverine, cu actorul australian Hugh Jackman in rolul principal, a pierdut pozitia de lider de saptamana trecuta si a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 21,7 milioane de dolari. Acest lungmetraj, care prezinta noi aventuri cu Wolverine, cel mai iubit personaj din franciza "X-Men", are o actiune antrenanta, care se desfasoara in Japonia.


 

Pe locul 3 s-a aflat animatia The Smurfs 2, care a fost un succes la nivel global, spre deosebire de piata americana, acolo unde n-a reusit decat incasari de 18 milioane de $. Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" a coborat la randul sau tot doua pozitii, ajungand pe locul al cincilea, cu incasari de 10,3 milioane de dolari.

 

Comedia Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2, care ii are in distributie pe Adam Sandler, Steve Buscemi, Salma Hayek si Taylor Lautner, a pierdut un loc si a coborat pe pozitia a sasea, cu incasari de 8,1 milioane de dolari. Filmul "Turbo", cea mai recenta productie de animatie lansata de studiourile Fox, care prezinta aventurile unui melc de gradina pasionat de viteza, s-a situat pe locul al saptelea, cu incasari de 6,4 milioane de dolari.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies