marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

20 de imagini de colectie cu Al Pacino: la 71 de ani s-a transformat spectaculos in criminalul Phil Spector si pregateste alte 5 filme

Al Pacino continua sa isi socheze fanii cu imagini de pe platourile de filmare de la noul sau film, in care il joaca pe Phil Spector, celebrul producator muzical.

20 de imagini de colectie cu Al Pacino: la 71 de ani s-a transformat spectaculos in criminalul Phil Spector si pregateste alte 5 filme

20 DE IMAGINI CU AL PACINO IN TINERETE: CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Pentru acest film - care inca nu are un titlu-  Al Pacino ( 71 de ani) a trecut printr-o transformare uluitoare si este aproape de nerecunoscut.

Tabloidele au mers pana la a scrie ca celebrul actor poate fi usor confundat cu un boschetar. La 40 de ani de la prima nominalizare la Oscar din cariera cariera cu Nasul, Al Pacino s-a transformat spectaculos in cele peste 40 de filme pe care le-a realizat in cariera.

Desi are 71 de ani, Al Pacino este mai activ ca niciodata. In afara de acest proiect, actorul mai pregateste inca 3 filme pentru 2012 si alte doua pentru 2013, respectiv 2014.


Unul din cele mai ambitioase filme la care va lucra Pacino in 2012 este Gotti: In the Shadow of My Father, care va prezenta povestea mafiotului John Gotti si a fiului sau. Alaturi de el mai joaca John  Travolta, Ben Foster, Kelly Preston, Chazz Palminteri.


Numit temporar  Unitled Phil Spector Biopic, filmul este o drama, regizata David Mamet despre viata lui Phil Spector,  mintea care a stat in spatele unor staruri ca The Ramones, John Lennon, Leonard Cohen.

Phil Spector a fost gasit vinovat de crima si condamnat la 19 ani de inchisoare. In 2003, barbatul, acum in varsta de 72 de ani, a impuscat-o mortal in gura pe iubita lui, actrita Lana Clarkson, apoi a pretins ca aceasta s-ar fi sinucis.


Alaturi de Al Pacino mai joaca si Hellen Mirren (66 de ani), in rolul avocatei si prietenei lui Phil Spector. Filmul se va lansa in 2012.  Actorul va incepe sa filmeze in aceasta iarna si la drama inspirata din viata controversatului boxeur Roberto Duran in filmul Hands Of Stone unde joaca rolul lui Ray Arcel - antrenorul lui Duran, interpretat de Gael García Bernal.


Tot in 2012, Al Pacino  va lucra la adaptarea shakespeariana King Lear. Alaturi de actorii Peter O'Toole, Jessica Lange si Camille Belle, Al Pacino  face parte din distributia filmului Mary, Mother of Christ, ecranizarea unei povesti biblice, anuntata pentru 2013. Aici il veti putea vedea in rolul lui Irod.

Al Pacino  face echipa cu regizorul Barry Levinson pentru drama cu accente erotice The Humbling (2014). Filmul spune povestea unui actor de teatru, batran si irelevant Simon Axler (Pacino) care descopera o sansa de revitalizare prin intermediul unei femei mult mai tinere.
 

Desi a impresionat publicul cu fiecare film lansat si cu prestatiile sale senzationale, Al Pacino a primit un singur Oscar, in 1993 pentru Parfum de femeie, insa nu sunt mai prejos nici rolurile sale din Serpico, Scarface,Heat, Donnie Brasco, The Devil's Advocate, Any Given Sunday, Insomnia, You Don't Know Jack sau Righteous Kill, filme cu care acesta a facut istorie si a devenit unul din cei mai mari actori ai cinematografiei mondiale.


Sursa foto: Getty/Splash


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies