marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

23 de milioane de oameni au vrut sa le vada. Cele mai inchiriate filme din ultimii 7 ani

Netflix, cea mai populara si de succes retea de streaming video online  de seriale si filme, a publicat lista celor mai de succes filme din ultimii 7 ani. Inception, Iron Man sau The Departed au fost printre cele mai cautate si inchiriate filme.

23 de milioane de oameni au vrut sa le vada. Cele mai inchiriate filme din ultimii 7 ani

Reteua, care are in acest moment peste 23 de milioane de utilizatori, este cea mai cunoscuta la nivel global si este in plina ascensiune, desi in trecut au fost cateva scandaluri din cauza nemultumirii utilizatorilor.


CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO SI TOPUL


In acest moment, Netflix detine monopol pe piata, avand planuri sa se extina in toata lumea. Fondat in 1997 ca un serviciu de inchiriere de DVD-uri, Netflix are in prezent 23 de milioane de utilizatori, acestia platind o taxa de 8 dolari pe luna, in schimbul careia pot urmari nelimitat filme sau seriale.


La incepetul acestui an, detinatorii companiei au declarat ca vor se extinda in America Latina si Caraibe, dar e posibil ca in urmatorii ani extinderea sa ajungea pana in Europa de Vest, Asia si Rusia.

In ultmii 7 ani, filme ca The Departed, Iron Man A Blind Side si Inception au fost lideri in topul celor mai cautate filme in cadrul retelei de streaming si inchirieri, conform declaratiilor facute de cei de la Netflix.



Modifică setările cookies