marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acesta este filmul cu cel mai penibil titlu din istorie. 50 de filme de care si-au batut joc producatorii

Maestrii de la Hollywood investesc sute de dolari in efecte speciale, decoruri, salarii, dar uneori uita esentialul: ce facem cu titlul? Pana la vizionarea filmului, titlul poate fi un element esential, care poate da de gol calitatea fillmului. Si daca va vine sa credeti, intr-o pana de idei de la Hollywood, cineva s-a gandit ca "Sssssss" ar fi un titlu potrivit pentru un film. Revista britanica Total Film a alcatuit topul celor mai proaste titluri de film din istorie.

Acesta este filmul cu cel mai penibil titlu din istorie. 50 de filme de care si-au batut joc producatorii

Vezi aici galerie foto cu topul celor mai penibile 50 de titluri de film din istorie


Multe dintre aceste filme cu titluri cel putin stupide nu au fost tocmai capodopere. Insa exista si filme foarte cunoscute in acest top. Nu numai ca titlul a facut o defavoarea imensa proiectelor, dar au atras dupa sine comentarii si reactii negative.

La ce te poti gandi cand auzi titlul filmului "Freddy Got Fingered?" Subiectul filmului i-a indignat pe multi. Un tanar creator de desene animate ramane fara slujba si se intoarce acasa la parinti, iar cand acestia il roaga sa plece, tanarul nascoceste zvonuri cum ca tatal lui il molesteaza pe fratele lui mai mic. Acum, poate ati inteles minunatia de titlu. "Succesul filmului" a adus incasari execrabile, nici macar bugetul alocat de 15 milioane nu a fost obtinut.


"Killer Klowns From Outer Space"
, film din 1988, nu numai ca a avut parte de un titlul nefericit, dar cine si-ar dori sa vada un film cu clovni malefici care ucid copii? Inca un film horror de serie B, care tot ce face este sa te amuze prin titlul penibil, un adevarat "cirque du freak".

Aveti grija in ce pat va culcati, ca s-ar putea sa nu va mai treziti: patul o sa va manance  la propriu. Cum, n-ati auzit de filmul "Death Bed: The Bed That Eats"? Titlul evoca tot subiectul filmului: un pat care ii ucide pe cei care dorm in el. La un moment dat, pana si paturile au nevoie de putina actiune, nu?


Nu ne putem explica ce a fost in mintea producatorilor cand au ales titlul "Sssssss", declarat cel mai prost titlul de film din istorie de catre revista britanica Total Film. Si sa nu credeti ca se pot pune cati de "s" doriti, ci fix 7. De fapt , titlul are o "subtilitate", avand in vedere ca povestea filmului este despre un tanar student care devine asistentul unui doctor care face experiemente pe serpi. Dupa ce descopera un ser care poate transforma un om intr-un sarpe cobra gigant, doctorul intentioneaza sa foloseasca serul chiar pe asistentul lui. Si de aici, sa inceapa circul!

Vezi aici galerie foto cu topul celor mai penibile 50 de titluri de film din istorie


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies