marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

3 mari studiouri de la Hollywood se bat pentru aceeasi eroina: Kristen Stewart, Lily Collins sau Natalie Portman?

Ce se intampla cand e criza de inspiratie la Hollywood? Din seria "ce-a fost in capul lor" in 2012 vom avea 3 filme bazate pe celebrul basm al Albei ca Zapada care vor costa peste 300 de milioane de dolari impreuna. 3 mari studiouri de productie sunt intr-o lupta acerba noteaza Hollywood Reporter.

3 mari studiouri de la Hollywood se bat pentru aceeasi eroina: Kristen Stewart, Lily Collins sau Natalie Portman?

In 2012, vom fi onorati cu 3 filme inspirate din celebrul basm al Albei ca Zapada. Unul produs de Relativity Media - The Brothers Grimm: Snow White in care joaca Lily Collins, Julia Roberts ( regina), Armie Hammer (printul) Sean Bean ( tatal eroinei) si care este regizat de Tarsem Singh. Al doilea - Snow White and the Huntsman e produs de studiourile Universal, regizat de Rupert Sanders cu Kristen Stewart (Alba ca Zapada), Charlize Theron (in rolul reginei malefice), Chris Hemsworth (vanatorul), Sam Clafli (printul), Liberty Ross si Noah Huntley (parintii Albei ca Zapada).


Si asta nu e totul: se pregateste si un al treilea film. De 9 ani si cei de la Walt Disney Pictures lucreaza la un proiect inovator inspirat din acelasi basm. Pelicula numita The Order of the Seven ( amanata in repetate randuri) tocmai a primit un  nou regizor si era initial planuita sa se lanseze tot in 2012, insa data a fost impinsa din motive evidente catre inceputul lui 2013.


Nu se stiu inca actorii din varianta celor de la Disney care va fi facuta de maestrul efectelor speciale Michael Gracey.  Huffington Post scrie ca Natalie Portman (pentru rolul Albei ca Zapada) ar fi atasata proiectului a carui actiune este este plasata in China secolului al XIX-lea si se concentreaza mai mult pe cei 7 pitici infatisati ca un grup de razboinici internationali ce fac parte dintr-un ordin vechi de cateva secole si care practica fiecare un stil diferit de arte martiale. Atunci cand intalnesc o tanara englezoaica care este hartuita de un spirit antic malefic acestia ii sar in ajutor.


Cel mai asteptat dintre toate este poate Snow White and the Huntsman (care se lanseaza pe 1 iunie 2012) .Kristen Stewart a uimit pe toti cu imaginea ei din Alba ca Zapada: actrita de 21 de ani va fi o eroina dura si bataioasa. Atunci cand regina malegica ( Charlize Theron) ii ordona Vanatorului (Hemsworth) sa o ucida pe Alba ca Zapada ( Kristen Stewart), acesta devine protectorul ei si o pregateste de lupta. Filmul are un buget urias de 100.000.000 $


 


Varianta The Brothers Grimm: Snow White ( care se lanseaza pe 16 martie 2012) propune si ea un plot "original". Eroina si cei 7 pitici cauta sa-si recapete regatul distrus. Frumoasa de 22 de ani Lily Collins (fiica lui Phill Collins) care si-a inceput cariera de actrita la 2 ani in serialul BBC - Growing Pains a impresionat si ea in primele imagini. Filmul va fi unul 3D si  potrivit Movie Insider are si el un buget estimat la 100.000.000 $.


Nu se stie cat va costa exact filmul produs de cei de la Disney insa o sursa din cadrul studiourilor a declarat pentru E!Online ca "filmul va avea ceva epic in stilul Lord of the Rings insa va fi presarat cu glume ca cele din Pirates of the Caribbean".  Deci si acesta va avea un buget urias.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies