marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si Charlize Theron uimesc intr-un nou film grandios: Snow White And The Huntsman, basmul 3D de 100 de milioane $

S-a lansat primul trailer pentru basmul Snow White And The Huntsman 3D de 100 de milioane de dolari al celor de la Universal cu Kristen Stewart, Chris Hemsworth si Charlize Theron iar imaginile arata incredibil. Povestea a primit o fata mai intunecata, avem parte de razboaie si infruntari violente iar efectele speciale anunta o productie grandioasa.

Kristen Stewart si Charlize Theron uimesc intr-un nou film grandios: Snow White And The Huntsman, basmul 3D de 100 de milioane $

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU 40 DE IMAGINI DIN FILM

Noua abordare al clasicului basm al fratilor Grimm aduce povestea unei altfel de Alba Ca Zapada (Kristen Stewart) razboinica si neinfricata dupa ce Vanatorul Eric (Chris Hemsworth) trimis de Regina cea Rea, Aavenna (Charlize Theron) sa o ucida ii devine mentor. Imaginile au fost facute publice cu saptamana inainte de lansarea in cinematografe a penultimei parti din Saga Twilight.

Filmul este regizat de Rupert Sanders si se doreste a fi o trilogie grandioasa. Pelicula va fi lansata pe 1 iunie 2012. Scenariul semnat de Hossein Amini cel care a scris si Drive cu Ryan Gosling a tras atentia unui numar mare de vedete.

5 filme tari de vazut in acest weekend la cinema

Pentru rolul Vanatorului au fost luati in considerare Johnny Depp, Tom Hardy, Michael Fassbender si Viggo Mortensen si chiar Hugh Jackman, in timp ce pentru rolul frumoasei Alba ca Zapada si-au incercat norocul: Dakota Fanning, Saoirse Ronan, Riley Keough, Alicia Vikander si Felicity Jones.
 

Angelina Jolie si Winona Ryder au fost aproape de partitura Reginei Malefice, insa se pare ca Charlize Theron i-a impresionat cel mai tare pe producatori. Mai mult actrita chiar a renuntat la un alt proiect important – J. Edgar al lui Clint Eastwood pentru a fi in acest film.

 

Adversara lui Kristen Stewart din "Twilight", interzisa. Vezi pozitiile indecente in care a pozat actrita de 17 ani

 

Filmarile au inceput in aceasta toamna in Anglia, insa Snow White And The Huntsman 3D nu este singurul film care abordeaza acest basm.


Mirror, Mirror, o alta fantezie drama care are la baza aceeasi poveste se va lansa in 2012: filmul ii are in distributie pe Lily Collins, Julia Roberts si Armie Hammer si este regizat de Tarsem Singh.

Filmul este produs de cei care au fost in spatele peliculei Alice in the Wonderland iar Charlize Theron va avea parte de cateva transformari spectaculoase.


Cea mai frumoasa dintre toate. Charlize Theron, Regina Malefica se scalda goala in lapte

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies