marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

40 de greseli din seria Piratii din Caraibe, franciza cu incasari de 3 miliarde de dolari si cel mai popular erou din ultimul deceniu  

Piratii din Caraibe, una din cele mai de succes francize din istorie, a devenit un adevarat fenomen inca din 2003, cand s-a lansat. Cele patru filme din serie au strans incasari de peste 3 miliarde, ceea ce a facut ca Piratii din Caraibe sa fie  una dintre cele mai profitabile serii din istorie.

40 de greseli din seria Piratii din Caraibe, franciza cu incasari de 3 miliarde de dolari si cel mai popular erou din ultimul deceniu

CLICK AICI PENTRU SLIDE-SHOW CU GRESELILE DIN SERIA PIRATII DIN CARAIBE


Din cele patru filme, doua dintre ele au trecut pragul de un miliard. Al patrulea film, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, lansat anul acesta, a trecut de pragul de 1 miliard de dolari incasari in doar 6 luni. Astfel, seria care a strans milioane de fani in intreaga lume, are doua filme in topul celor mai profitabile 10 filme din istorie.

 

Aventura inceputa de studiourile Disney in 2003 continua, producatorii fiind decisi sa lanseze si Piratii din Caraibe 5, in urmatorii ani. Sunt mari sanse ca Johnny Depp sa se alature echipei pentru a 5-a oara, insa momentan filmul nu a primit unda verde.

Unul dintre cele mai populare, iubite si fascinante personaje produse de filmul american in ultimul deceniu - Capitanul Jack Sparrow - nu i-a convins la inceput pe cei de la Disney - studiourile producatoare ale francizei Piratii din Caraibe.  Johnny Depp a declarat intr-un interviu recent oferit lui Larry King ca cei de la Disney nu au fost impresionati de actorul american atuni cand l-au vazut prima data interpretandu-l pe Jack Sparrow.

 

La 11 ani dupa lansarea primului film, seria Piratii din Caraibe a intrat in istorie, iar Johnny Depp a devenit unul dintre cei mai profitabili actori de la Hollywood, aducandu-le celor de la Disney incasari de 3 miliarde de dolari.

 

Insa, asa cum era de asteptat, intr-un proiect de o asa anvergura, e imposibil sa nu iti mai scape si greseli. Cei de la Moviemistakes.com au trecut in lista primele trei filme din seria cu piratii, iar numarul total de greseli se aproapie de 500. Daca unele din ele sunt amuzante, o parte din ele sunt absurde sau chiar incurca povestea.



 

Sursa foto: moviemistakes.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies