marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 secrete despre Iron Man 3. Ce se intampla cu Robert Downey Jr in cel mai mare film al primaverii

Geniu, miliardar, playboy, filantrop. Nimeni nu il putea descrie mai bine pe Iron Man decat o face Robert Downey Jr. in The Avengers. Mai sunt 4 luni pana cand Iron Man se va arunca intr-o noua batalie pentru a salva omenirea, insa Iron Man 3 le aduce fanilor cateva detalii surprinzatoare despre cel mai iubit super erou de la Marvel.

5 secrete despre Iron Man 3. Ce se intampla cu Robert Downey Jr in cel mai mare film al primaverii

 

Iron Man 3  aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas.

Al treilea capitol din franciza celor de la Marvel/Disney realizat in coproductie cu chinezi va fi mult mai intunecat decat primele doua filme care au realizat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari incepand cu 2008. Kevin Feige, producatorul filmului, a stat de vorba cu cei de la MTV si a divulgat cateva secrete din spatele unuia dintre cele mai mari filme din primavara lui 2013.


1. O mare parte din povestea lui Iron Man 3 va avea legatura cu evenimentele petrecute in The Avengers, chiar daca restul membrilor echipei Razbunatorilor nu va fi prezent in film. Toate evenimentele la care a asistat alaturi de echipa Razbunatorilor in batalia pentru salvarea Pamantului l-a schimbat pentru totdeauna, cand a fost mai aproape ca niciodata de moarte."Cea mai mare parte din aventurile lui Iron Man au o stransa legatura ce cu s-a intamplat in The Avengers. Simte un stres post traumatic, s-a retras in atelierul sau, unde incearca sa sa creeze versiuni cat mai avansate ale costumului sau. A crea o varianta de costum care se ataseaza de el, oriunde, oricand. Atunci isi da seama ca el nu vrea sa fie in afara acestei armuri, a vazut chestii atat de rele in The Avengers, care l-au convins ca in lume exista oameni mult mai puternici decat el."

 

2. Tony Stark nu o sa aiba ocazia sa petreaca prea mult timp in atelierul sau, pentru ca trailerul deja ne arata cum sediul lui Stark Corporation este distrus si demolat in urma unui atac catrastrofal, "chiar atunci cand Tony isi da seama ca singura lui sansa de a supravietui in batalia cu inamicii este sa fie tot timpul in costum." spune Feige.  "O mare parte din film Tony este in mijlocul tarii, cu un costum stricat si o cutie cu unelte, incercand sa repare ce mai poate. Asta e super puterea lui, acea armura indestructibila, el nu e un zeu nascut in Asgard, nu a fost lovit de raze gama. Puterea lui este creierul sau. Este interesant sa il pui pe Tony Stark intr-un colt, fara nimic, si sa vezi ce poate sa faca" a mai spus Feige.

3. In Iron Man 3, Iron Man intalneste cel mai periculos inamic, Mandarin, interpretat de Ben Kingsley. "Mandarin este necrutator. Este o amenintare continua, el nu se joaca.  Dar in film, Mandarin este mult mai avansat decat in benzile desenate, am facut un amalgam din povesti." a declara producatorul Kevin Feige.


4. Inca o persoana care nu se incurca cu gluma este Robert Downey Jr. Actorul este indragit de milioane de fani pentru modul genial in care l-a interpretat pe Iron Man in toata seria. Chiar daca s-a accidentat la glenza si a fost nevoie ca producatorii sa amane filmarile cu cateva saptamani, Downey Jr. se dedica in intregime filmelor sale. "Robert Downey Jr da tot pentru rolul sau, asa face mereu", a spus Feige, care a laudat intreaga distributie, dar si maestria lui Shane Black, regizorul care a preluat carma filmarilor de la Jon Favreau, omul din spatele primelor doua parti. "Shane a fost mereu in umbra, ajutandu-ne enorm la multe scene. Acest film concluzioneaza primele doua parti, iar Shane a stiut perfect cum sa imbine toate elementele. Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare a acestui film".

 

5. Povestea lui Iron Man 3 nu se sfarseste aici. "Cred ca Tony Stark are o poveste care poate continua mereu, la fel ca cea a lui James Bond sau Batman. Unde vom merge dupa Iron Man 3? Nu stiu, inca nu ma uit in acea directie. Astept sa incheiem Iron Man 3, urmeaza The Avengers 2, si apoi ne gandim ce mai facem. Insa cred ca mai exista povesti de spus cu Tony Stark. Poate mai facem un film sau doua" a dezvaluit Feige pentru MTV.


Iron Man 3 ii aduce din nou pe marile ecrane pe Robert Downey Jr, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, dar si nume noi ca Sir Ben Kingsley sau Guy Pearce. Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 3 mai 2013.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies